Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė savo augintinius papuošė kalėdine „elnio“ kepuraite

Didžiosios metų šventės – jau visai ant nosies, todėl namuose daugelis jau papuošę eglutę, saugiai paslėpę supakuotas dovanas ir nekantriai laukia, kada visi susirinks prie vaišėmis nukrauto stalo ir mėgausis šventėmis. Belaukdama jų radijo ir televizijos laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė prie papuoštos žaliaskarės nusprendė nufotografuoti savo naminius augintinius – taksų veislės šunelius. Tiesa, keturkojai pozavo šventiškai pasipuošę – su megzta „elnio“ kepuraite.
Skaiva Jasevičiūtė ir jos šuo Marselis
Skaiva Jasevičiūtė ir jos šuo Marselis / Asmeninio albumo nuotr.

„Kartą „Facebook“ užmačiau vieno žinomo amerikiečio šunų fotografo nuotrauką, kurioje pozavo du kurtų veislės šunys su tokiom „elnio“ kepuraitėm. Aš ta nuotrauka pasidalinau socialiniame tinkle ir pradėjau juoktis, kad man irgi tokios reikėtų savo šuneliams“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Skaiva, paklausta, iš kur kilo mintis taip papuošti savo keturkojus.

„Ją pamatė irgi taksus auginanti pažįstama moteris Jolita, kuri, pasirodo, dar ir puiki mezgėja. Ji pažadėjo man numegzti tokią kepuraitę ir kiek daugiau nei per dieną taip ir padarė. Vakar pasipuošiau namuose kalėdinę eglutę ir prie jos pasodinau padovanota kepuraite papuoštą „kalėdinį elnią“, – juokėsi Skaiva, mezginiu papuošusi vieną iš trijų namuose laikomų savo taksų – Marselį. Tiesa, kiek vėliau trumpam pasipuošti kalėdiniu aksesuaru ir papozuoti teko ir kitam augintiniui – Pariui.

Asmeninio albumo nuotr./Skaivos Jasevičiūtės šuo Paris
Asmeninio albumo nuotr./Skaivos Jasevičiūtės šuo Paris

Paklausta, ar šunys su kepuraite pasirodys ir lauke, Skaiva patikino, kad linksmas aksesuaras buvo skirtas tik pasifotografavimui namuose.

„Į lauką jie taip nevaikšto, o prie fotosesijų yra įpratę, todėl kantriai pozuoja su įvairiausiais drabužiais ar aksesuarais. Taip aprengiau ir nufotografavau tik tam, kad švenčių metu pralinksminčiau draugus ir dar kartelį parodyčiau visiems, kokie taksai yra nuostabūs šunys“, – sakė ji, jau ne vienerius metus auginanti šios veislės keturkojus. Namuose šiuo metu Skaiva augina tris taksų veislės šunis.

Nors su kepuraite keturkojai į lauką nebus vedami, moteris teigė, kad tam tikras šunų veisles šaltuoju metų laiku būtina rengti drabužiais, nes kitaip augintinis gali susirgti: „Yra labai daug šunų veislių, kuriuos šaltuoju metų sezonu būtina rengti. Neaprengus gali iškilti kailio problemų, šuo gali sušalti, turėti rimtų problemų su sveikata. Savo taksus esant minusinei temperatūrai visada rengiu natūralios vilnos paltais, nes nugara yra silpnoji jų kūno vieta.“

BFL/Butauto Barausko nuotr./Skaiva Jasevičiūtė
BFL/Butauto Barausko nuotr./Skaiva Jasevičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius