Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalą sukėlusi nėščia kultūristė Lea Anne Ellison susilaukė sūnaus ir kartu su juo treniruojasi sporto salėje

Praėjusį rugsėjį skandalą sukėlusi nėščia kultūrizmo entuziastė Lea-Anne Ellison iš Kalifornijos sėkmingai pagimdė sūnų ir jau grįžo į sporto salę, kur treniruojasi kartu su mažuoju Skyleriu, rašo „MailOnline“.
Lea-Anne Ellison būdama nėščia ir jau po gimdymo
Lea-Anne Ellison būdama nėščia ir jau po gimdymo / AOP nuotr.

35-erių Lea-Anne Ellison šokiravo pasaulį praėjusį rugsėjį paviešinusi nuotraukas, kuriose ji sunkumus kilnoja paskutiniais nėštumo mėnesiais. Dabar, kai sūnui jau keturi mėnesiai, moteris dar kartą primena apie save – ji nori įrodyti skeptikams, kad intensyvus sportas nė kiek nepakenkė nei jai, nei kūdikiui.

Trijų vaikų mama Lea-Anne Ellison „MailOnline“ sakė į sporto salę grįžusi praėjus trims savaitėms po Skylerio gimimo. Moteris teigė iš pradžių nesportavusi intensyviai, darė lengvesnius pratimus ir leido savo kūnui atsigauti po gimdymo, bet ir nepamiršti kasdienės sporto rutinos. Dabar Lea-Anne Ellison sporto salėje pluša du kartus per savaitę ir neretai su savimi pasiima sūnelį – kai kuriuos pratimus moteris atlieka kartu su juo.

Naujoje fotosesijoje šviesiaplaukė didžiuodamasi demonstruoja savo figūrą ir nežinodamas nė nepagalvotum, kad ji neseniai pagimdė trečią vaiką.

„Žinau, kad sportas ir dieta per nėštumą yra pagrindinė priežastis, dėl ko man sėkmingai pavyko susigrąžinti buvusias formas. Ir jokio cukraus! Cukrus palieka mamytės pilvuką ant moters amžiams!“ – pasakojo ji.

Moteris viliasi, kad savo pavyzdžiu paskatinis kitas moteris rūpintis savo kūnu per ir po nėštumo.

„Tikiuosi įkvėpti kitas moteris per nėštumą ir po gimdymo būti sveikomis ir sportiškomis. Jeigu jums tai nepatinka, tai pasodinkite savo sėdynę ant sofos ir suvalgykite spurgą“, – savo „Facebook“ paskyroje kritikams pareiškė Lea-Anne Ellison.

Kultūrizmo entuziastė trečiąjį savo vaiką pagimdė lapkritį savo namuose, be jokių nuskausminamųjų. Su vyru ji be mažojo Skylerio augina dar ir 12-os metų dukrą bei aštuonerių metų sūnų.

AOP nuotr./Lea-Anne Ellison
AOP nuotr./Lea-Anne Ellison

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius