Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skiriasi garsi pramogų pasaulio pora – Deivydas ir Natalija Zvonkai

Netrukus garsi pramogų pasaulio pora kompozitorius Deivydas Zvonkus ir grupės YVA lyderė Natalija Zvonkė turėjo švęsti 5 metų santuokos jubiliejų, tačiau pirmadienį žiniasklaidą pasiekė netikėta žinia apie skyrybas.
Deivydas ir Natalija Zvonkai
Deivydas ir Natalija Zvonkai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šį faktą patvirtino, tačiau plačiau komentuoti nepanoro Natalija, tai patvirtino ir jos vyras Deivydas.

Su kompozitoriumi, dainų atlikėju D.Zvonkumi susisiekti pavyko ne iš karto. Nors iš pradžių išsisukinėjo nuo tiesaus atsakymo, galiausiai šįsyk nekalbus kompozitorius patvirtino portalui 15min.lt: „Taip. Tai tiesa. Geros dienos...“

Susisiekus telefonu N.Zvonkė akivaizdžiai buvo suirzusi ir pasakiusi, jog šia tema nieko nenori komentuoti, padėjo ragelį. Kiek anksčiau moteris jau buvo patvirtinusi, kad kalbos apie jos ir Deivydo skyrybas yra tiesa.

„Taip, mes iš tiesų skiriamės ir tai yra tiesa, tačiau daugiau negaliu jums nieko pasakoti“, – portalui delfi.lt sakė N.Zvonkė.

Neįvardyto šaltinio teigimu, N.Zvonkė nusprendė skirtis atsiradus naujai D.Zvonkaus draugei. Kalbama, kad apie Deivydo ir jo televizijoje dirbančios draugės romaną artimiausi šeimos bičiuliai žinojo kelis mėnesius.

Kalbama, jog pora išsiskyrė be konfliktų, draugišku sutarimu. Kitą savaitę Natalijos ir Deivydo skyrybų prašymas turėtų būti įteiktas uostamiesčio teismui.

Porą metų Deivydas ir Natalija gyveno skiriami didelio atstumo – N.Zvonkė su seserimi Kristina gyveno Klaipėdoje, o Deivydas nuomojosi būstą Vilniuje. Apie pusę savaitės su vyru leisdavusi dainininkė teigė, jog pabūti atskirai nuo sutuoktinio nėra nieko bloga – tai tiesiog proga pailsėti vienam nuo kito.

Praėjusių metų pabaigoje buvo kilęs skandalas, kurio metu viena mergina kaltino D.Zvonkų išprievartavimu. Visos bylos metu N.Zvonkė palaikė sa vyrą, o pasibaigus istorijai kalbėjo, kad šis įvykis juos suartino.

Garsių pramogų pasaulio atstovų Deivydo ir Natalijos šeiminio gyvenimo akimirkas galite išvysti dešinėje puslapio pusėje esančioje galerijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius