-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Skonio“ dalyve tapusi Liucina Rimgailė teisėjus žada vilioti desertais

Šokėjo Tado Rimgailos žmona Liucina, išgarsėjusi savo kepamais saldumynais, o ypač – nuostabaus grožio elegantiškais keksiukais, pasiryžo dalyvauti LNK kulinariniame šou „Skonis“.
Tado Rimgailos žmona Liucina
Tado Rimgailos žmona Liucina / LNK nuotr.

„Esu nedrąsi ir savikritiška, bet dalyvauti projekte mane įkalbėjo vyras ir šou prodiuseriai. Daug kas įsitikino mano sugebėjimais kepti saldumynus – tortus, pyragėlius, keksiukus, bet aš žinau, kad man sekasi ir su rimtais patiekalais. Ypač dabar, kai turiu visišką mėsėdį vyrą“, – juokiasi neseniai žiedus su žinomu šokėju Tadu Rimgaila sumainiusi moteris.

LNK nuotr./Agnė Jagelavičiūtė, Romas Zakarevičius, Kristina Brazauskienė ir Liutauras Čeprackas
LNK nuotr./Agnė Jagelavičiūtė, Romas Zakarevičius, Kristina Brazauskienė ir Liutauras Čeprackas

Liucinos Rimgailės pomėgis pamažu tampa verslu. Ji neretai jaukiai vadinama keksiukų Liucina, o savo konditeriniams stebuklams davė žavų pavadinimą „Liu Patty“.

„Mano tikrasis darbas – prie kompiuterio, dokumentų, labiau organizacinis. Todėl norėdavau atsipalaiduoti virtuvėje. Gaminau daugelį saldumynų, bet visiems į akį krito keksiukai. Taip ir likau keksiukų Liucina“, – pasakoja moteris.
Ji rimtai pasiryžusi užkariauti realybės šou „Skonis“. „Esu ambicinga ir tikslo siekianti moteris. Maksimalistė. Jei jau ryžausi čia dalyvauti, tai stengiuosi laimėti. Komisijoje yra du vyrai, o jie paprastai nevalgo saldumynų.

Kristina Brazauskienė yra viešai prisipažinusi, kad nemėgsta desertų. Agnė, tikėtina, jog jų taip pat vengia, todėl mano stiprybė, t.y. konditerija, tikrai nežada laimėjimo. Bet tikėti privalau, kitaip dalyvavimas projekte neturės prasmės. Žinau, kad tai, apie ką galvoji, ką užsiprogramuoji, tas ir įvyksta“, – sako Liucina, „Skonio“ teisėjus žadanti nustebinti tiek saldumynais, tiek rimtais patiekalais.

Liucina sako, kad ko gero labiausiai norėtų pakliūti į Agnės Jagelavičiūtės komandą. „Mane žavi jos talentas, jos iškalba, jos komunikabilumas, inteligencija. Vien susipažinti su ja man būtų malonu. Aišku, Liutauras Čeprackas ir „Stiklių“ bendrasavininkis Romas Zakarevičius mane žavi“, – tvirtina moteris, kuri dabar gyvena ne tik nuosavo verslo kūrimo, bet ir naujojo šou „Skonis“ nuotaikomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius