-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Viltį praradusios storulės skrandžio žiedo operacijos maldavo su ašaromis

Šį antradienį, gegužės 24-ąją, 20.30 val. laidoje „Žiūrim, ką turim“ – išskirtiniai kadrai iš ką tik įvykusios specialios TV3 projekto „Didieji pokyčiai“ storulių atrankos.
Projekto „Didieji pokyčiai“ atrankos dalyvė
Projekto „Didieji pokyčiai“ atrankos dalyvė / TV3 nuotr.

Nuo pat ankstyvo ryto moterys su ašaromis akyse ir didžiuliu noru sulieknėti buriavosi Medicinos diagnostikos ir gydymo centre, laukdamos joms lemtingos 16 val. – atrankos pradžios.

„Viską atiduočiau ir paaukočiau, kad tik mane atrinktų į projektą ir galėčiau pradėti gyvenimą iš naujo – tai mano didžiausios svajonės išsipildymas!“, – kalbėjo viena iš atrankos dalyvių.

 „Žiūrėjau į jas ir taip širdį suspaudė – vos neapsiverkiau. Iš karčios savo patirties žinau – skrandžio žiedo operacija yra vienintelė išeitis storuliams, todėl norėjosi visoms nušluostyti ašaras ir pasakyti – jūs visos patekot į projektą. Jūsų svajonės tapo tikrove!“, – laidos kūrybinei grupei pasakojo dalyvių atrankos komisijos narė Vitalija Katunskytė, po skrandžio suveržimo žiedu operacijos sulieknėjusi perpus.

„Dukra svajoja apie gražią mamą“, „Dėl didžiulio svorio negaliu susirasti vyro“, „Manęs nepriima į darbą, nes esu per stora“, „Miegoti galiu sėdėdama“, – viena po kitos atrankos dalyvės maldavo pokyčių iš komisijos narių.

Viena moteris pasakojo dėl ją kankinančio antsvorio negalinti pastoti. Kita komisijai prisipažino, jog neseniai nužudytas jos vyras. Moteris, viena likusi su trimis vaikais, dėl nutukimo negali susirasti darbo ir net nupirkti vaikams maisto.

Į projektą, kurį TV3 rodys trečiadieniais 20 val. nuo birželio 1 dienos, siekusios patekti moterys tikino išbandžiusios visus įmanomus būdus sulieknėti – šis projektas joms vienintelė likusi išeitis.

„Žiūrim, ką turim“ – antradieniais 20.30 val. per TV3.

„Didieji pokyčiai“ – birželio 1-ąją 20 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius