Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skylė sienoj” švęs Užgavėnes su „Axom“

Prisivalgę blynų Užgavėnių proga, trečiadienio vakarą tautiečiai galės dar kartą įsitikinti, kad žiema pagaliau išvaryta iš kiemo! Jos „iškraustymu“ rūpinsis ne tik įspūdingom kaukėm pasipuošusi Lietuvos drąsuolių komanda, pasivadinusi „Brolyčiais“, bet ir karštosios juodaplaukės „Axom“.
Grupė „Axom“
Grupė „Axom“ / TV3 nuotr.

Seksualiu įvaizdžiu ir drąsiomis suknelėmis pagarsėjusios merginos savo apvalumus pabrėš apsitempusios „patobulintais” „Skylės sienoj“ kostiumais, praneša TV3.

Tiesa, susitelkusios į savo įvaizdį merginos visus nustebins neatsakydamos į klausimą kiek raidžių jų pavadinime... Gal merginoms koją pakiš jaudulys? O gal nuojauta, kad su kaukėtais vyrais kovoti dėl aukso medalių nebus taip paprasta?

Užkulisiuose matuodamiesi kaukes „Brolyčiai“ neteks žado ir labai apsidžiaugs išvydę, kad jiems į konkurentes teko žaviosios dainininkės...

Nors šventinėje laidoje blynais net nekvepės, dalyviams teks sudėtingų sienelių rinkinys – įveikti akląją sienelę, veidrodinę sienelę ir klausimo sieną. O kur dar žiūrovų pamėgtas grupinis lindimas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius