-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Skyrybas išgyvenanti Guostė Dilienė išbandė jėgas serialo aktorių atrankoje

Skyrybas su vyru, krepšininku Vilmantu Diliu (26) išgyvenanti Guostė Dilienė (26) sunkiu gyvenimo etapu nestovi vietoje ir ryžtasi naujiems išbandymams. Penktadienio vakarą ji dalyvavo aktorių atrankoje į vieną iš pagrindinių naujo lietuviško serialo „Meilė kaip mėnulis“ vaidmenų.
Guostė Dilienė
Guostė Dilienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Mėgstu išbandymu. Esu drąsi, man patinka bendrauti. Šiame gyvenimo etape man reikėjo ko nors naujo, todėl pagalvojau, kodėl gi ne?“, – apie sprendimą dalyvauti atrankoje portalui Žmonės.lt sakė G.Dilienė.

Kol kas aktorės duonos jai dar neteko ragauti. Vienintelė patirtis – spektakliai mokykloje, kuriuose Guostei dažniausiai tekdavo vaidinti teigiamus personažus.

Be to, Guostės laukia paskutiniai metai universitete. Ji pavasarį turėtų baigti lietuvių filologijos studijas Vilniaus universitete.

„Galbūt kai kam atrodys, kad bėgu nuo problemų, kad tokiu būdu bandau užsimiršti. Turbūt tam tikra prasme tai tiesa, tačiau greičiausiai viskas tiesiog sutapo. Reikia gyventi toliau“, – šypsodamasi sakė ji.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Guostė Dilienė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Guostė Dilienė

Guostė tikina esanti scenos žmogus, todėl palikusi grupę „Kitokios“ pasiilgo dėmesio, viešumo – to būnant scenoje išvengti sunku. „Pasakiau sesei apie atranką, ji mane labai palaikė. Norėjau įrodyti, kad vaikas, mokslai ir karjera yra suderinama“, – sakė ji.

Sostinės klube „Mojo Lounge” vykusiame renginyje G.Dilienei konkuruoti teko su kone 300 merginų. Jas sukvietė prodiuserių kompanijos „Videometra“ ir „Singing Fish“ kartu su LRT televizija. Kiekviena pretendentė dalyvavo „pirmo įspūdžio“ atrankoje – per 5 minutes televizijos prodiuseris Dominykas Kubilius turėjo nuspręsti, kurios 15 merginų yra vertos toliau kautis vėl vaidmens.

Prodiuseris D.Kubilus įsitikinęs – arba žmogus moka save „transliuoti” arba ne. Todėl pasikliovęs pirmu įspūdžiu jis atrinko pretendentes.

Atrankoje buvo galima sutikti ne tik G.Dilienę. Čia taip varžėsi ir buvusi „X Faktoriaus“ dalyvė Anžela Adamovič, seriale „Moterų laimė“ išgarsėjusi aktorė Eglė Lekstutytė, taip pat – grupės „Magnit“ narė Emilija Katauskaitė.

Kiekvienos jų artistinius sugebėjimus vertino ir kompetentinga komisija, kurią be D.Kubiliaus sudarė prodiuseris Arūnas Valinskas, serialo „Meilė kaip mėnulis” pagrindinio vaidmens atlikėjas Mykolas Vildžiūnas, televizijos ir radijo laidų vedėja Zita Kelmickaitė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Arūnas Valinskas, Dominykas Kubilius, Zita Kelmickaitė ir Mykolas Vildžiūnas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Arūnas Valinskas, Dominykas Kubilius, Zita Kelmickaitė ir Mykolas Vildžiūnas

Į tolimesnį etapą patekusių merginų laukė akistata su komisija ir su jų suktais klausimais, vaidybos užduotis.

Po šių išbandymų galiausiai buvo atrinktos penkios merginos, kurios toliau bandys laimę gauti vaidmenį seriale.

Tarp atrinktųjų – atlikėja, renginių organizatorė Saulenė Chlevickaitė, konkurso „Mis Lietuva 2012“ pirmoji vicemis Greta Mikalauskytė, taip pat Elvyra Sakalauskaitė, Evelina Žiogienė ir Agnė Kulitaitė. Guostė Dilienė į penketuką nepateko. 

Minėtos penkios merginos po keletos dienų susitiks kitame etape – vaizdo bandymuose su serialo režisieriumi Kęstučiu Jakštu. Jis ir priims galutinį sprendimą dėl naujos aktorės.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Saulenė Chlevickaitė
Saulenė Chlevickaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Mikalauskytė
L.Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Mikalauskytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius