Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skyrybų advokatė Svetlana Pronina: „Vyrai, vesdami jaunesnę moterį, pasirašykite vedybų sutartį“

„Žilė galvon, velnias uodegon, o vyras kaip vynas – kuo senesnis, tuo geresnis?“ Tokiu klausimu LNK „Valanda su Rūta“ pradės vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.
Svetlana Pronina
Svetlana Pronina / Gretos Skaraitienės nuotr.

Laidoje bus kalbama, ar amžiaus skirtumas tikrai neturi įtakos meilei ir poros santykiams. Juk atrodo, kad vis daugėja porų, kuriose vyras tinka amžiumi moteriai į tėvus, o žmonų išpažintys, kai vyras palieka šeimą dėl per pus jaunesnės, jau nieko nebestebina. Tiesa, laidos vedėja juokdamasi pridėjo savo eilučių ir perfrazavo žinomą posakį: „Gal tikrai, vyras kaip vynas – jaunas greitai svaigina, o štai nuo seno skauda galva. Išgėrei vos taurę ir pastatei į komodą“, – juokdamasi kalbėjo Rūta.

„Jaunas kūnas svaigina“, – neslėpė garsus rašytojas Edmundas Malūkas, kurio viena iš 3 žmonų buvo 20 m jaunesnė, kai laidos vedėja tiesiai paklausė, kas gi vyksta vyro galvoje, kad šis meta gyvenimo draugę dėl į dukteris tinkančios moters. Tiesa, rašytojas pripažino, kad santuoka su jauna moterimi buvo didžiausia jo gyvenimo klaida. „Jaunesnė moteris vyrui yra peilis,  o jaunas vyras moteriai – medus“, – laidoje aiškino bestselerių autorius.

„Gyvenate vieną kartą, todėl nekreipkite dėmesio į tai, ką jums sako, į kitų nuomonę“, – taip aiškino Seimo narė Aušrinė Marija Pavilionienė. Seimo narė užminė mįslę – kiek gi metų jos draugui.

Aušrinė Marija Pavilionienė
Aušrinė Marija Pavilionienė

„Man patinka jaunas kūnas, o kai pasižiūriu į savo bendraamžius vyrus Lietuvoje – apsmukę, apsileidę. Kodėl aš prisižiūriu, o jie negali? – neslėpė politikė . – Seksas – iki 80-ties metų!“

Jai antrino ir astrologė Vaiva Budraitytė, kuri sąmoningai pasirinko keleriais metais jaunesnį vyrą. „Na, būčiau pasidžiaugus aš tais man besisiūliusių savo bendraamžių pinigais, nusipirkčiau kilograminį deimantą, o kas toliau, juk gyventi reikia. Nevilioja manęs ir tas vyresnių vyrų pilvo boselis“, – savo patirtį pasakojo Vaiva.

Laidoje dalyvavo ir ekscentriškoji skyrybų advokatė Svetlana Pronina, studijoje, tiesa, suspindusi dalykiniu įvaizdžiu. Ji neslėpė, kad konsultuoti tokias poras , kai vyras gerokai vyresnis už moterį, jai tenka dažnai.  „Vyrai, vesdami jaunesnę moterį, pasirašykite vedybų sutartį“, – įspėjo  advokatė.  Anot jos, jaunos moterys teka už gerokai vyresnių dėl pinigų. „Tai pinigai, norų išsipildymas“, – pasakojo advokatė, paklausta ko tikisi jaunos moterys, susiedamos gyvenimą su gerokai vyresniu vyru. Advokatė pastebėjo, kad tokios moterys skuba susilaukti vaiko, kad būtų garantuotos dėl išlaikymo ir pririštų vyrą .

Neseniai su beveik vienmete drauge susilaukęs dukters renginių vedėjas 49 metų Marijus Bagdonavičius neslėpė, kad jo draugai stebėjosi dėl draugės amžiaus. „Kai susiradau draugę, visi sakė – durnas, nes tikėjosi , kad šalia bus 25-erių mergina, – pasakojo Marijus, – Bet aš noriu ne tik pasirodyti, man reikia bendravimo. 12 metų jaunesnė moteris – tai jau kita karta, aš nesuprantu, apie ką ji pasakoja, o virš 20 metų – tai jau dvi kartos. Toks vyras jau gyvena su savo anūke. Žurnalistams visi interviu duoti, viršeliams draugė išfotografuota, draugams parodyta, o kas toliau? Tada nebeturi apie ką kalbėti. Papasakočiau, kaip tokios moterys, vyresnių vyrų žmonos gyvena. Kai vedu renginius, į tas jaunas moteris stengiuosi net nepažiūrėti, nes tuoj vyro akys pasidaro kaip buliaus. Ir savo agresiją jis nukreipia ne į mane, o o į tą moterį“.

Žinomas seksologas ir psichologas Andrius Kaluginas pastebėjo, kad dažniausiai gerokai vyresnį vyrą renkasi tėvo neturėjusi, skurdžioje šeimoje augusi mergina. „Bet paskui ta pilka pelytė subręsta, auga kaip asmenybė, o jos išrinktasis jau nori tik ramiai namuose, ant sofos laiką leisti. Tuomet ir atsiranda poros problemos“.

Karšta diskusiją apie metų skirtumus tarp porų – ketvirtadienio vakarą 19.30 pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ per LNK.

LNK nuotr./Svetlana Pronina
LNK nuotr./Svetlana Pronina

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius