Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slidininkas iš Lietuvos Alpėse sužalojo profesoriaus sūnų

Karabinieriai Italijos Alpėse sulaikė slidininką iš Lietuvos, kuris taranavo 25 metų italą ir palikęs jį be pagalbos nučiuožė toliau.
Slidinėjimo kurortuose neišvengiama tragedijų.
Slidinėjimo kurortuose neišvengiama tragedijų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša Italijos žiniasklaida, 25 metų jaunuolis italas buvo sužalotas, kai jį slidinėjantį Alpėse taranavo 42-ejų lietuvis. Italą sužalojusį įtariamąjį demaskavo įvykio liudininkai. Lietuvis įtariamas kito žmogaus sužalojimu ir palikimu nesuteikus pagalbos.

Incidentas įvyko Alpėse, kai profesoriaus iš Bolonijos sūnus slidinėjo su broliu raudonojoje trasoje. Būtent sužalotojo brolis vėliau atpažino įtariamąjį.

Nukentėjusysis sraigtasparniu buvo nuskraidintas į ligoninę, jam diagnozuota įvairių traumų, jaunuolis buvo praradęs sąmonę. Tačiau gyvybei pavojaus nėra.

Vėliau sužalotas jaunuolis teigė kasmet važinėjantis slidinėti į tą pačią vietą, todėl trasą pažįsta  gerai. Nukentėjusiojo teigimu, incidento, kai susidūrė su kitu slidininku, negali prisiminti.

Sužalotojo brolis tvirtina viską matęs savo akimis. Jis teigia, kad į brolį atsitrenkęs lietuvis iš pradžių sustojo. Tuo metu brolis prarado sąmonę, prasidėjo konvulsijos, jaunuoliui reikėjo skubiai teikti pirmąją pagalbą. Aplinkui ėmė rinktis žmonės, atvyko policija.

Kai pareigūnai pradėjo domėtis įvykio aplinkybėmis, lietuvis jau buvo dingęs.

Liudininkai įsiminė, kad lietuvis buvo apsirengęs oranžine striuke. Vėliau jis pastebėta su kitais žmonėmis, atpažintas ir sulaikytas.

Sulaikytąjį Italijos žiniasklaida vadina piratu. Taip Italijoje paprastai vadinami pavojingai vairuojantys asmenys. Lietuvoje tokie žmonės vadinami kelių ereliais. Italijos kalnų kurortuose piratais kartais pavadinami ir pavojingai slidinėjantys asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius