-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Socialinio eksperimento „Tik nesakyk mamai“ dviejų dalyvių vaikinų laukia iššūkis – bučinys

Didžiulio žiūrovų susidomėjimo sulaukęs TV3 socialinis eksperimentas „Tik nesakyk mamai“ jau po premjeros privertė daugelį susimastyti kaip vis dėlto gali skirtis tėvų ir vaikų pasaulėžiūros ir kokie jautrūs bei įdomūs yra jų santykiai.
„Tik nesakyk mamai“ dalyviai
„Tik nesakyk mamai“ dalyviai / TV3 nuotr.

Dviejų vaikinų laukia iššūkis – bučinys. Kuriems dalyviams teks įveikti šį psichologinį ir fizinį išbandymą? Ar jie sutiks tai padaryti? Kaip į jį sprendimą reaguos dalyvių tėvai?

Deividas, 22 metų dalyvis iš Mažeikių teigia: „O kas čia tokio? Ne kartą esu pats pasibučiavęs su vaikinu, juk sveikinam ir su gimtadieniais, ir su įvairiausiomis šventėmis.“ Jam antrina Aistė, 18-metė panevėžietė, šiuo metu besimokanti vienuoliktoje klasėje: „Mes su projekto dalyve Kristina irgi bučiuojamės. Kas čia tokio?“

Tuo tarpu Aistės mama Rita – visai kitokios nuomonės. „Pas mus, Panevėžyje, tai yra netoleruotina. Čia ne Vilnius – pas mus tai geruoju nesibaigtų. Čia nei vaikinai eina apsikabinę, nei merginos. Aš jau nekalbu apie švelnumą ar bučinius“, – tvirtina moteris, šiuo metu viena auginanti tris dukras. Pasak moters, jai svarbiausia, kad jos vaikai niekur nenuklystų, gerbtų vyresniuosius ir bent kiek paklausytų protingų patarimų.

18-metė vilnietė moksleivė Anastasija, dalyvių vadinama tiesiog Nastia, paklausta apie tos pačios lyties žmonių bučinius, tik nusijuokė: „Gražulis mus užmuštų!“. Panevėžietis 23-ejų metų Mindaugas tikina, kad bučinys su vaikinu jį gąsdintų: „Lengviau šokti parašiutu, nei pabučiuoti vaikiną!“

Vieno iš dalyvių mama įsitikinusi, kad vaikino bučinį su vaikinu pamatyti turbūt sunkiausia šeimos galvai: „Sudėtingiausia stebėti tėvui. Jam tai – tragedija!“

Naujausioje socialinio eksperimento dalyje, pavadintoje „Klounas irgi profesija“, jauniesiems dalyviams bus pateiktos naujos užduotys, kurių metu teks ne tik bučiuotis, bet ir sudalyvauti kaukių karnavale.

TV3 projekte 12 jaunuolių ir 12 tėvų pasinėrė į žaidimą. Jaunieji dalyviai buvo apgyvendinti prabangiame dvare ir kaskart turi atlikti įvairias užduotis. Vieni jų jau daro viską, kad tik būtų pastebėti, kiti kol kas lieka santūresni. Tiesa, visi jie nežino vieno svarbaus dalyko – viską, ką jie veikia, stebi ir vertina jų tėvai.

Antroje „Tik nesakyk mamai“ laidoje šou paliko 19-metė Eglė, taikomosios matematikos studentė. Ji žaidime dalyvavo su „antrąja mama“ vadinama savo muzikos mokytoja Alina. Toliau kovą tęsia likęs dalyvių dešimtukas, tačiau pirmadienį socialinį eksperimentą „Tik nesakyk mamai“ paliks dar viena dalyvių pora.

Socialinis eksperimentas „Tik nesakyk mamai“ – pirmadieniais 20.00 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius