-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Šok su manimi“ dalyvis Ž.Šilgalis išvadintas gražiausiu transvestitu

Šeštadienio vakarą televizijos žiūrovams reikėjo labai pasistengti, kad pavyktų atpažinti visus projekto „Šok su manimi“ dalyvius. Tą vakarą jų svarbiausias tikslas buvo prajuokinti gerbėjus, tad įkūnijo komedijų ir animacijos herojus.
Žilvino Šilgalio šokis
Žilvinas Šilgalis / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Kruopščiai parinktas makiažas ir spalvingi drabužiai padarė savo: vyrams nebuvo sunku tą vakarą tapti moterimis. Dalyviai noriai vilkosi itin gerai kūno formas išryškinančias suknias, avėsi aukštakulnius, segėsi papuošalus. Tiesa, dar viena būtina moteriškumo sąlyga – ryškiai lakuoti nagai.

Rožinė – būtent tokią spalvą jiems tą kartą pasirinko parlamentaras Žilvinas Šilgalis. Moters įvaizdį šeštadienio pasirodymui pasirinkęs dalyvis buvo pavadintas gražiausiu transvestitu pasaulyje. Komisijos nariai taip pat užsiminė apie Tailandą, kuriame jų galima išvysti su kaupu.

„Niekada nebuvau nuvykęs ten, bet tikrai norėčiau. Tačiau patirtis rodo, kad Seimo nariams ten vykti yra pavojinga, nesinori, kad nutiktų kaip Linui Karaliui, tad dar šiek tiek palauksiu“, – 15min.lt portalui pasakojo Ž.Šilgalis.

Vyras pasakojo, kad sunkiausia tą vakarą buvo makiažo procedūra. Ją dalyvis vadino nuobodžiausia dalimi. „Man jau ašaroja akys nuo šios  kosmetikos, kiek daug visų etapų: tai akis padažyti, tai skruostus, lūpas. Visa tai trunka tikrai ilgai, dabar puikiai suprantu savo žmoną, ne kartą ją ragindavau paskubėti, dabar to niekada nedarysiu“, – moteriškus reikalus supratęs teigė vyras.

Kur kas paprasčiau jam buvo vaidinti moters manieras: grakščiai vaikščioti, kaskart kilstelėti  kojas. To vyras mokėsi visą savaitę stebėdamas koleges. Įsijausti į įvaizdį dalyviui taip pat padėjo filmas „Džiaze tik merginos“. Ž.Šilgalis skyrė laiko ypač toms scenoms, kuriose vyrai yra persirengę dailiosios lyties atstovių drabužiais.

„Šok su manimi“ dalyvis minėjo, kad tokį įvaizdį sukurti padėjo partnerė Karina Jeremian. Šviesių plaukų perukas ir lateksto drabužiai  –  jos idėja. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius