„Šok su manimi“ debiutantas: turbūt niekas nėra matęs šokančio kultūristo!

Šį šeštadienį, rugsėjo 10-ąją, 19.00 val. ant populiariausio Lietuvoje pramoginio projekto „Šok su manimi“ parketo suksis vienuolika porų: Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Eglė Skrolytė ir Marius Gaižauskas, Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė, Lauris Reiniks ir Aleksandra Kurusova.
Dainius Barzinskas
Dainius Barzinskas / TV3 nuotr.

Prie startinio „Šok su manimi“ vienuoliktuko antroje laidoje prisijungs dar viena pora: daugkartinis Lietuvos kultūrizmo čempionas, absoliutus Europos čempionas, Europos „Grand Prix“ laimėtojas, nusifilmavęs daugelyje reklamų ir net filmų – Dainius Barzinskas su partnere Domante Padleckaite. Pora prisistatys komisijai ir žiūrovams, kurie šį kartą dar nevertins naujokų šokio.

„Kodėl sutikau dalyvauti projekte? Aš visada buvau susijęs su muzika, esu baigęs Čiurlionio meno mokyklos chorinio dirigavimo klasę, todėl judėti pagal muziką man visada malonu. Turbūt niekas nėra matęs šokančio kultūristo – gal pašoksiu geriau nei dramblys?“ – juokiasi Dainius.

Projekto naujokas prisipažįsta: „Man labai patinka iššūkiai, norisi viską išbandyti. Tiesa, jau po pirmos laidos supratau, kad šiame projekte nebūtinai laimi geriausiai šokantys. Tiesiog reikia būti savimi ir gal tuomet pavyks užkariauti žiūrovų simpatijas. Greičiausiai neužimsim pirmųjų vietų, bet gal kur nors „viduriuke“ atsirasime“, – savo galimybes vertina Dainius.

Kultūristas sako, jog labai malonu, kad dar nė nepradėjęs dalyvauti jis pasijuto reikalingas kitiems projekto dalyviams: „Esu jų konsultantas sveiko maisto ir papildų klausimais. Visi susidraugavome. Mums malonu bendrauti.“

Trečiasis „Šok su manimi“ sezonas – šeštadieniais 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius