Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ debiutuojantis Jonas Nainys: „Gerai sušokti man svarbiau, nei patikti Smoriginui“

Jau šį šeštadienį TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ debiutuojantis bene seksualiausias Lietuvos diskžokėjas Jonas Nainys drąsiai išrėžia, kad jam svarbiau gerai pasirodyti prieš save ir partnerę Justiną Žemaitytę, o ne įtikti komisijos pirmininkui Jurijui Smoriginui. „Ar sušoksim gerai, ar blogai, jam vis tiek neįtiksim. Tad pirmiausia norisi neapsikiaulinti ir tas dvi tris minutes scenoje įtempus visą kūną pasirodyti gerai“, – jo debiuto šeštadienį kviečia laukti J.Nainys.
Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė
Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė / TV3 nuotr.

Radijo laidų vedėjas prisipažįsta, kad pasirodymo „Šok su manimi“ pats laukė jau labai nekantriai. „Jau taip seniai repetuojame, tad norisi parodyti, ką išmokome. Esame susikaupę. Man tai – visiškai nauja patirtis. Scenoje man nebaisu – galiu neužsičiaupdamas kalbėti, prie pulto groti, bet šokti – va čia tai iššūkis!” – susižavėjimo šokiais neslepia garsus vaikinas.

J.Nainys su J.Žemaityte šį šeštadienį debiutuos su čia čia šokiu ir žada nustebinti „kai kuo įdomiu“. „Dirbu radijuje, tad muzika – mano aistra. Būtų keista, jei pasirinktume tradicinį kūrinį ar niekaip jo nepatrubintume“, – intrigą žada Jonas.

Kaip vaikinas jaučiasi, kai vienu metu ant „Šok su manimi“ parketo jam teks pirmą sykį pasirodyti kartu su kitu debiutantu – TV3 Sporto žinių vedėju Mindaugu Rainiu? „Oi, apie jokią konkurenciją tikrai negalvoju. Esame draugai, o ne priešai. Man rūpi save patikrinti, o ne galvoti, kaip už kitus pasirodyti geriau“, – neslepia seksualusis projekto dalyvis.

Šį šeštadienį „Šok su manimi“ naujokai turės neliečiamybę – surinkusiems mažiausiai nemokamų TV3 žiūrovų balsų projekto nereikės palikti, tačiau jau kitą savaitę naujokai šoks lygiomis teisėmis.

Abi naujokų poros šeštadienį debiutuos su šokiu čia čia, o senbuviai bandys priblokšti su tango ir džaivu. Ką pademonstruos Algis Ramanauskas su Ineta Stasiulyte, praėjusį šeštadienį iš J.Smorigino gavę vos 1 balą?

Populiariame TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ dalyvauja penkiolika porų: Algis Ramanauskas ir Ineta Stasiulytė, Diana Martinėlė ir Aristinas Guogis, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, Jevgenijus Šuklinas ir Mona Vinklerytė, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis, Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Matas Niparavičius ir Ignė Reklaitytė, Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj bei Edvardas Norvaiša ir Rusnė Glinskytė. Praėjusį šeštadienį su projektu atsisveikino dainininkė Diana Dargienė ir Dangius Šalaviejus.

„Šok su manimi“ – šeštadieniais 19.00 val. tiesiogiai tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius