-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Šok su manimi“: Justinas Lapatinskas virto geltonkase „mergaite“

Jau mėnesį kiekvieną šeštadienį šokantys projekto „Šok su manimi“ dalyviai, rodos, pajuto tikrą kūrybinę laisvę. Dainininkas Justinas Lapatinskas penktojoje laidoje nutarė transformuotis į moterį. Trumpučiais sijonėliais ir ilgomis lietuvaičių kasomis pasipuošę J.Lapatinskas ir jo partnerė Greta Milišauskaitė sulaukė ir pagyrų, ir kritikos.
Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė
Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kandusis Jurijus Smoriginas po mergaitiško J.Lapatinsko pasirodymo negailėjo gražių žodžių atlikėjui. „Justai, lig šiol man buvai visiškas nulis, o dabar tampi kažkuo. Moters kailyje pasidarei žavus kaip vyras ir itin įdomus“, – susižavėjimo neslėpė jis.

Humoristinis vaizdelis patiko ir kitiems komisijos nariams. Jūratė Norvaišienė gyrė judesius, o Deivydas Zvonkus pasidalijo įžvalga, jog J.Lapatinsko Alytaus oranžinis choras veikiausiai virs „vaivorykštiniu“. Tačiau tiesmuka neretai pavadinama komisjos narė Edita Daniūtė pareiškė, jog didesnės nesąmonės kol kas nėra mačiusi. Ji porai skyrė vienetą. Tai papiktino J.Smoriginą, kuris nebe pirmą kartą atviravo, jog E.Daniūtę derėtų išsiųsti kur nors kuo toliau.

Pats J.Lapatinskas įvertinimais bei atliktu šokiu liko patenkintas. Anot dainininko, moters kailyje šokti vyrui nėra taip lengva, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. „Tai, jog įlindau į trumputį sijoną ir pasidažiau lūpas dar nereiškia, jog nerepetavau. Tiesiog šįkart norėjome būti šmaikštūs“, – 15min.lt kalbėjo J.Lapatinskas. Beje, jam užsiimti „moteriškais dalykėliais“ – kojų depiliacija – prieš pasirodymą neteko, mat vyriškas kojas buvo nutarta paslėpti po pėdkelnėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius