Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ laidoje – Humoro diena be Justino Jankevičiaus

Praėjusį šeštadienį su TV3 žiūrovų pamėgtu projektu „Šok su manimi“ atsisveikino Justinas Jankevičius ir Rasa Židonytė.
Justinas Jankevičius ir Rasa Židonytė
Justinas Jankevičius ir Rasa Židonytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Man tai ne pirmas kartas“, – nenusiminė humoristas, išgirdęs susumuotus 61 355 žiūrovų ir teisėjų balsus.

Televizijos pranešime spaudai teigiama, kad paskelbus bendrą balsavusiųjų ir komisijos rezultatų lentelę, paaiškėjo, kad projekto gerbėjams itin trūksta šilumos. Pirmoji vieta atiteko karštąją Ispaniją žiūrovams padovanojusiems Liudui Mikalauskui ir Gintarei Slausgalvienei. Antroje vietoje – Brazilija ir Jurgio Jurevičiaus bei Viktorijos Kunauskaitės pora. Treti – argentiniečių aistringąjį tango sušokę Šorena ir Deividas Meškauskas.

Ateinantis šeštadienis žada dar daugiau intrigų, likusios septynios poros ruošiasi Humoro dienai. Su nostalgija galėsime prisiminti niekada nepabostančius „Šuriko nuotykius“ ar „Rožinės panteros“ istoriją.

„Visos poros suka galvas, kaip nustebinti gerbėjus. Humoristinis vakaras – ne išimtis. Šokėjai jau kuria keletą idėjų, su kuriomis ruošiasi pasitikti ir komisijos, ir žiūrovų verdiktą. Vieni ims parodijuoti net pačius sportinių šokių šokėjus, kiti – legendinį Čarlį Čapliną ar populiaraus animacinio filmo „Ledynmetis“ personažus. Taip pat pasijuoksime iš „Šuriko nuotykių“ ir „Rožinės panteros“ istorijų“, – apie pasiruošimą šeštadienio šokiams pasakoja „Šok su manimi“ projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Prie įprasto teisėjų trejeto šį savaitgalį vėl prisijungs Edita Daniūtė. Ar šį kartą jai pavyks išvengti pykčio ir žiūrovų antipatijų? Kaip ji įvertins linksmai nusiteikusias poras, sužinosite jau visai netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius