Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ pasirodys nauja pora – J.Smorigino simpatija E.Straleckaitė su partneriu

Šį savaitgalį tiesioginėje TV3 projekto „Šok su manimi“ laidoje debiutuos nauja pora – vasaros šou „Aistrų pakrantė“ vieni iš favoritų Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas.
Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas
Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas / TV3 nuotr.

Žavi šviesiaplaukė kaunietė pernai TV3 projekte šoko su Mariumi Kiltinavičiumi. Daug simpatijų iš komisijos sulaukusi profesionali šokėja šiemet grįžta su nauju partneriu – „Aistrų pakrantės“ dalyviu  Martynu.

Intrigų kupino vasaros šokių projekto finalas buvo ne mažiau ypatingas. Žiūrovų nuomone, projektą laimėjęs Tadas Rimgaila jau sukasi projekte „Šok su manimi“, tuo tarpu jo partnerė Rima Panuškytė dėl užimtumo ir didelio atstumo dalyvauti su laimėjusiu vaikinu negalėjo. Kol Rimai televizijos projekto kūrėjai ieškojo naujo partnerio, mergina gavo pasiūlymą šokti su žymiais pasaulio muzikos atlikėjais. Pasitaikusią galimybę ji išnaudojo, todėl jau visai netrukus išvyks į koncertų turą po visą pasaulį. „Aistrų pakrantės“ favoritams tik šiek tiek finale nusileidusi Nerijaus Jasaičio ir Audros Šuliauskaitės pora dėl asmeninių priežasčių projekte „Šok su manimi“ dalyvauti atsisakė, todėl TV3 žiūrovai jau šio šeštadienio vakarą, 19 val., susipažins su naujais charizmatiškais šokėjais – „Aistrų pakrantės“ finale dėl asmeninių darbų dalyvauti negalėjusia E.Straleckaitės ir M.Makalausko pora.

„Man buvo labai gaila, kad ši pora neturėjo galimybių šokti superfinale. Eglė ir Martynas buvo viena stipriausių vasaros šokių projekto porų. Džiugu, kad jiems pavyko patekti į „Šok su manimi“. Nekantrauju pamatyti jų pasirodymą“, – šypsosi TV3 šokių projekto komisijos narys Jurijus Smoriginas.

Pernai Eglės ir grupės N.E.O. vokalisto porą treniravo Violeta Burneikienė su vyru Rolandu. Šiemet trenerė pati dalyvauja šokių konkurse, tačiau suderinusi darbus naujų šokėjų porą ruoš šeštadienio pasirodymams.

„Martynas labai stropus mokinys ir yra labai rimtai nusiteikęs dirbti. Jis dalyvauja visose repeticijose – su vaikais, jaunimu, senjorais ir, žinoma, individualiai šoka su Eglute“, – naują mokinį giria Violeta.

Martynas iš Klaipėdos dėl šokių persikraustė pas Eglę į Kauną. Neseniai Turkijoje pasaulio vyrų krepšinio čempionate su Klaipėdos universiteto „Leader“ šokėjomis palaikomojoje komandoje šokęs vaikinas su nekantrumu laukia debiuto „Šok su manimi“ aikštelėje.

Kaip seksis Eglės ir Martyno porai įsibėgėjusiame projekte „Šok su manimi“, sužinosite šeštadienį, spalio 16 dieną, 19 val. tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius