-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ projektą vietoje Veronikos Gordijevskajos ir Mariaus Gaižausko paliko Algis Ramanauskas-Greitai ir Ineta Stasiulytė

Tradiciškai šeštadienio vakarą žiūrovus prie ekranų pakvietė TV3 šokių projektas „Šok su manimi“. Ketvirtą sezoną skaičiuojantis projektas ant parketo šį kartą pasveikino du naujokus – TV3 sporto žinių, laidų „Nauja diena“ ir „Paprastai apie sudėtingus“ vedėją Mindaugą Rainį bei radijo laidų vedėją, didžėjų Joną Nainį-Jovani.
Algis Ramanauskas ir Ineta Stasiulytė
Algis Ramanauskas ir Ineta Stasiulytė / Viganto Ovadnevo nuotr.

M.Rainį šokių žingsnelių ant parketo mokė ir jo partnere tapo šokėja Milana Jašinskytė-Pankevičienė, o Jonui kompaniją palaiko šokėja Justina Žemaitytė. 

Naujokai trečiajai projekto laidai paruošė čia čia šokius, o senbuviai – tango ir džaivą. Komisijos narių kėdes, kaip visada, užėmė pirmininkas Jurijus Smoriginas ir Jūratė Norvaišienė, o kviestiniais dalyvių pasirodymų vertintojais tapo aktorius Vytautas Martinaitis ir Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas treneris Virginijus Visockas. 

Viganto Ovadnevo nuotr./Trečioji `ok su manimi laida
Viganto Ovadnevo nuotr./Trečioji „Šok su manimi“ laida

Pirmieji ant šokių parketo pasirodė Algis Ramanauskas-Greitai ir Ineta Stasiulytė. Jiems talkino šokėjų vaikinų grupė, o Ineta aistras gundė apsitempusi juodą gipiūrinį triko. Tačiau J.Norvaišienei, vertinant poros pasirodymą, užkliuvo Algio žingsneliai. „Ar buvo sudėtinga išmokti tiek daug žingsnių?“ – irgi ironišką pastabą pareiškė V.Visockas, atkreipdamas dėmesį, kad TV laidų vedėjas neparodė pakankamai reikiamų žingsnelių.

Antrieji čia čia šokį pademonstravo projekto naujokai J.Nainys ir J.Žemaitytė. Tiesa, tiek jie, tiek kita naujokų pora atsisakė jiems priklausančios neliečiamybės. „Man patiko. Gerai šoka vaikinas, viskas tvarkoje pas jį. Normaliai“, – stebėtinai abejingai poras vertino J.Smoriginas.

Tretieji parketą energinguoju džaivu užkariavo Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj. Ši pora iki šiol buvo projekto lyderiai. „Jūs labai perspektyvi pora į finalą. Tik reikia daugiau fizinio pasiruošimo“, – pastebėjo V.Visockas. Kiti komisijos nariai taip pat gyrė vaikiną už jo pastangas išmokti šokių žingsnelius.

Viganto Ovadnevo nuotr./Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj
Viganto Ovadnevo nuotr./Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj

Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, pasirodę ant parketo ketvirtieji, šiame projekte sulaukė kritikos strėlių iš J.Smorigino, mat jaunasis šokėjas jam pasirodė ir per jaunas, ir per plonas. Tačiau tango šokį pademonstravusi pora sulaukė komisijos pagyrų ir net keturių dešimtukų.

Dar vieni projekto naujokai M.Rainys ir M.Jašinskytė-Pankevičienė šokį čia čia pademonstravo penktieji. Nors komisijos nariai negailėjo pagyrų gražiai atrodančiai porai, TV laidų vedėjas sulaukė pastabų dėl nepakankamo pasiruošimo ir klaidų šokyje. „Linkiu, kad kitą savaitę irkluotumėte į vieną pusę ir krepšinį žaistumėte vienoje komandoje“, – sportiškai palinkėjo V.Martinaitis.  

Didžiąja Kodėlčiuke praminta R.Janutienė su A.Norkūnu sušoko džaivą. „Reikėjo būti tokiai drąsiai, kokia savo politinės laidose būnate“, – pastebėjo J.Norvaišienė. V.Martinaičiui ir V.Visockas poros šokyje taip pat pritrūko energijos ir vientisumo.

Viganto Ovadnevo nuotr./Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas
Viganto Ovadnevo nuotr./Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas

Septintoji ant parketo pasirodė baltarusė V.Gordijevskaja ir jos partneris Marius Gaižauskas. Pora pagal rusišką muziką sušoko tango. „Labai gražus pažintinis šokis, mes susipažinome su baltarusišku pikniku. Pasirodo, jie su sultimis piknikauja! Marius labai baltarusiškas, o Veronika su chalatu bei techniniais nesklandumais susitvarkė puikiai, tačiau tarp išgerinėjimų tango nemačiau“, – kritikos negailėjo V.Martinaitis.

Žavioji Eglė Straleckaitė ir Kęstutis Baranauskas trečiojoje projekto laidoje sušoko džaivą. „Nusivyliau choreografija, bet išgelbėjo Kęstučio ir Eglutės žavesys“, – porai pastabų negailėjo J.Smoriginas.

Grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis šeštadienio vakarą sušoko seksualų ir aistringą tango. „Man gražu, ekspresija ir kiek grubu, bet labai neblogai. Kadangi šoka neprofesionalė, įvertinti reikia labai gerai“, – jaunąją dainininkę gyrė V.Visockas. 

Viganto Ovadnevo nuotr./Trečioji `ok su manimi laida
Viganto Ovadnevo nuotr./Trečioji „Šok su manimi“ laida

Buvęs krepšininkas Matas Niparavičius ir Ignė Reklytė trečiojoje laidoje pašoko tango, kurį komisija įvertino gana neblogai. V.Visockas pagyrė porą, kad šokis atrodė labai nuoširdus.

Įspūdingoji Diana Martinėlė ir Aristinas Guogis šeštadienį pademonstravo, kaip patys sakė, aistringą džaivą. „Jums partneris sakė, kad jūs labai graži? Sakė, kad gerai šokate? Geras šokis, bet sunku šokti tokį lėtą šokį, reikia geros technikos. Siūlau partneriui dažniau Dianai kartoti, kad ji yra graži ir dažniau prašyti, kad geriau šoktų“, – simpatijų Dianai neslėpė V.Visockas.

Paskutiniai pasirodė Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas. Pora sušoko dar vieną aistringą tango. „Turiu nuvilti jus, vaikai, choreografijos nebuvo. Buvo tik vaidyba“, – nepagyrė dalyvių J.Smoriginas.

Susumavus komisijos balus, prasčiausiai šioje laidoje pasirodė V.Gordijevskaja ir M.Gaižauskas. Deja, tokia pati buvo ir žiūrovų nuomonė, tad projektą turėjo palikti iš Baltarusijos atvykusi atlikėja ir jos partneris. Tačiau vos tik buvo paskelbti rezultatai, A.Ramanauskas pareiškė, kad projektą turi palikti jis ir Ineta. Tokį sprendimą jis motyvavo savo nugaros skausmais. Tad ši pora ir pasitraukė iš projekto.

Pirmąją vietą trečiojoje „Šok su manimi“ laidoje užėmė A.Pilypaitė ir L.Bernatavičius.

Viganto Ovadnevo nuotr./Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas
Viganto Ovadnevo nuotr./Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius