Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokas „Žvaigždžių duetuose“: Ilja pirmą kartą viešai sukritikuotas

„Kaip galima vertinti angelus?“ – kalbėjo LNK „Žvaigždžių duetų“ komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis po pirmo Iljos Aksionovo pasirodymo duetų scenoje. Tada Ilja tradiciškai diskontu traukė dainą iš klasikinio repertuaro. Kristina Kazlauskaitė jam dėkojo atsistojusi, o čiuožėjas ant ledo Povilas Vanagas pakvietė į savo projektą „Liepsnojantis ledas“.
Ilja Aksionovas su savo mokytoja Vita Pimpiene, 2011 m.
Ilja Aksionovas su savo mokytoja / LNK nuotr.

Tačiau šio šeštadienio laidoje dainininkas ryžosi pakeisti savo įvaizdį ir sudainavo linksmą ištrauką iš seno animacinio filmo „Kaip liūtukas ir vėžlys dainavo dainelę“, nusipaišęs liūto nosį ir ūsus. Projekto „2 minutės šlovės“ atradimas Ilja jau įprato visą laiką būti giriamas, todėl „Žvaigždžių duetų“ komisijos kritika jam turėjo sukelti šoką.

„Buvo liūdna žiūrėti, buvote ne savo lėkštėje“, – sakė komisija. „Man beklausant širdis apsipylė prakaitu“, – tėškė dirigentas profesorius Donatas Katkus ir sakė nevertinsiantis Iljos, kol neišgirs kitų komisijos narių nuomonės.

„Sveiki atvykę į suaugusiųjų pasaulį“, – padėtį bandė švelninti komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis.

Tačiau Ilja neatrodė nusiminęs. „Gaila, kad iš susijaudinimo pamiršau atlikti vieną sumanymą“, – šypsojosi Ilja. Berniukas ketino partnerei muzikos mokytojai Vitai žnybtelėti į šoną.

Šio šeštadienio vakarą „Žvaigždžių duetuose“ skambės dainos iš miuziklų ir kino filmų. Komisijoje, be V.Juozapaičio ir D.Katkaus, dirbs aktorė K.Kazlauskaitė ir muzikinių renginių prodiuserė Nijolė Ruzgienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius