Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėją Justiną Žemaitytę su mylimuoju Tadu Gauču suvedė aistra jėgos aitvarams

Savo gyvenimo meilę gali sutikti bene už kiekvieno kampo. Vieni ją sutinka prekybos centre, kiti darbe, o treti – nusprendę savo jėgas išmėginti ekstremaliame sporte. Štai šokėja Justina Žemaitytė, matyt, nesitikėjo, kad besimokydama jėgos aitvaru pasikinkyti vėją ji įpuls ne į vandenį, bet į mylimojo glėbį.
Justina Žemaitytė ir Tadas Gaučas
Justina Žemaitytė ir Tadas Gaučas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nors iki tol Justina su savo mylimuoju viešumoje nesirodė, ketvirtadienį pora nusprendė nebesislapstyti ir pasirodė parduotuvės „H&M“ atidaryme Vilniuje. Jie ne tik meiliai šnekučiavosi, bet ir nevengė pozuoti šiltai apsikabinę. Žinoma, juk kai myli, nebėra priežasčių slapstytis.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su šokėja paaiškėjo, kad žavingas blondinas jos pašonėje – Tadas Gaučas, „Kintų kaitų klube“ dirbantis jėgos aitvarų valdymo treneriu. Tiesa, daug atvirauti apie savo mylimąjį šokėja nenorėjo.

„Nenoriu pasakoti apie savo asmeninį gyvenimą. Galiu pasakyti tik tiek, kad su Tadu mes nesame šviežia pora“, – besijuokdama portalui Žmonės.lt sakė žavioji šokėja.

Kaip portalas Žmonės.lt jau rašė, išmokti plaukti banglente su aitvaru Justė pasiryžo šių metų birželį. Pirmąsias pamokas ir namų darbus ji atliko draugams priklausiančiame „Kintų kaitų klube“. Jame, kaip jau minėjome, ir dirba T.Gaučas.

„Kai nuo kranto stebi kaituojančius žmones, viskas atrodo taip paprasta ir lengva, bet vien tik norint išmokti valdyti aitvarą, yra ką veikti ir tai tikrai sudėtingas reikalas, – portalui Žmonės.lt apie savo naująjį pomėgį vasaros pradžioje pasakojo J.Žemaitytė. – Bet turiu daug užsispyrimo ir noro, tad laukiu palankaus vėjo ir tikiuosi pajusti vėjo bei vandens teikiamą malonumą.“

 

Asmeninio albumo nuotr./Justina Žemaitytė
Asmeninio albumo nuotr./Justina Žemaitytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius