Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Solveiga Žukienė: „Savo vyrui atleisčiau viską, net neištikimybę“ (papildyta gegužės 28 d.)

Kai spaudoje pasirodė grupės „Axom“ narės Solveigos ir verslininko Ramūno Žuko (32) vestuvių nuotraukos, pasigirdo kalbų, neva nuotaka pasičiupo turtingą verslininką ir suskubo nuo jo pastoti. „Esu be galo laiminga, nes ištekėjau iš meilės! Ir man, ir jam labai pasisekė, kad suradome vienas kitą. O vaikučių bus vėliau, kai persikelsime gyventi į nuosavą namą“, – šypsosi mergina.
Solveiga Žukienė
Solveiga Žukienė / „Privatu+TV Gidas” viršelis

Solveiga, ką tik ištekėjai, tačiau ant Tavo piršto nematau vestuvinio žiedelio. Kur jis?

Žiedelis mano rankinėje ir aš tuoj jį užsimausiu (juokiasi). Man vestuvinis žiedas yra meilės ir tvirtybės simbolis. Nusiėmiau fotosesijos metu. Tikrai nesu iš tų moterų, kurios slepia, kad yra ištekėjusios.

Įdomu būtų sužinoti, kaip judu su Ramūnu susipažinote.

(Ilgai tyli.) Galvoju, ką gi pameluoti... Nes tiesos sakyti negalima. Trumpai tariant, susipažinome netikėtai. Apie tą žmogų žinojau labai daug ir niekada nemaniau, kad norėsiu su juo užmegzti pažintį. Visiškai nesvarbu, kur, kada ir kokiomis aplinkybėmis mes susitikome, tačiau verta paminėti, kad pirmieji Ramūno žodžiai, pašnibždėti man į ausį, buvo: „Aš bijau, kad tarp mūsų gali būti kažkas daugiau.“

Olgos Polomarenko nuotr./Solveiga Žukienė su vyru
Olgos Polomarenko nuotr./Solveiga Žukienė su vyru

Kaip sureagavai?

Labai išsigandau, nes tuo metu buvau neseniai išsiskyrusi su ilgamečiu draugu ir tikėjausi kurį laiką pabūti viena, pasimėgauti ramybe. Išgirdusi tokius žodžius, greit pasprukau. Bet Ramūnas mane susirado. Gana ilgai šantažavo (juokiasi). Na, jis man tiesiog iškėlė ultimatumą: „Jei nori, kad nuo tavęs atstočiau, pavakarieniauk su manimi.“ Jau trejus metus vakarieniaujame kartu.

Jis buvo užsibrėžęs tikslą užkariauti Tavo širdį?

Tai žmogus, kuriam žodis „ne“ neegzistuoja. Žinau, kad jis dar ilgai ir atkakliai būtų paskui mane lakstęs. Bet taip jau nutiko, kad ir aš juo susidomėjau. Mus suvedė didžiulė aistra.

Kaip jam pavyko Tave suvilioti?

Jis absoliučiai nieko nedarė, tik buvo savimi. Ne dovanomis mane stebina, o savo poelgiais, ištartais žodžiais, spontaniškumu. Mūsų poroje net nekvepia monotonija. Mes abu gyvename šia diena.

Prisimeni tą dieną, kai Ramūnas Tau pasipiršo?

Žinoma. Nebuvo jokios pompastikos, bet buvo be galo miela. Mūsų sužadėtuvių istorijos nežino nei mano draugai, nei artimieji. Tik aš ir Ramūnas.

O kaip Tavo artimieji sutiko Ramūną?

Puikiai. Jis labai geras žmogus, todėl visiems patinka. Mane jo aplinkos žmonės taip pat priėmė labai šiltai. Su anyta tapome puikiomis draugėmis.

Vestuvių puota viloje Trakuose truko dvi paras, joje dalyvavo 69 žmonės. Labai smalsu, kiek gi kainavo Jūsų didelės lietuviškos vestuvės?

Vyras prašė, kad nesakyčiau (šypsosi). Net ir artimiesiems nesakome, kiek išleidome, nes nenorime nereikalingų priekaištų.

Medaus mėnuo dar nesuplanuotas?

Svajojame aplankyti Tailandą arba Ispaniją, bet šiuo metu turime, kur leisti pinigus – nuomojamės butą sostinės centre ir statomės namą labai gražioje Vilniaus vietoje. Aš savo rankomis renku šakas, grėbiu lapus, valau dulkes ir tampau plytas. Galėtume samdyti darbininkus, bet kam be reikalo išlaidauti?

Aišku, ir Tau neprasprūdo pro akis straipsniai, kuriuose spėliojama, kad tekėjai iš išskaičiavimo. Neva Ramūnas – beveik dešimtmečiu vyresnis turtingas verslininkas, todėl Tu užčiuopei aukso gyslą.

Tiesiog juokinga. Jei jau verslininkas, tai būtinai turtingas? Ramūnas – paprastas žmogus, turintis gerą galvą ant pečių. O aš mūsų šeimoje esu tie pečiai. O kas šneka, kad tekėjau dėl pinigų, visiškai manęs nepažįsta.

Nesiruoši būti vyro išlaikytine?

Visus trejus metus dirbau, tą ruošiuosi daryti ir toliau. Mūsų šeimos biudžetas yra bendras, abu į jį įnešame tiek, kiek galime. Galėčiau sau leisti būti vyro išlaikytine, bet turbūt tuo Ramūnui ir patinku, kad nesu lepūnėlė. Nei man naujo automobilio reikia, nei naujų drabužių. Mano spintoje nėra nė vieno garsaus prekės ženklo apdaro!

Olgos Polomarenko nuotr./Solveiga Žukienė
Olgos Polomarenko nuotr./Solveiga Žukienė

Kadangi vestuvių puotoje buvo daug svečių, galbūt kai kurios dovanos ypač nustebino?

Netikėčiausia buvo iš voko ištraukti krepšinio čempionato „Eurobasket 2011“ bilietus. Abu su vyru labai norėjome pamatyti finalines kovas, bet mums nepavyko įsigyti bilietų. Ir štai tokia staigmena vestuvių proga!

Kada buvo ta akimirka, kai supratai, kad myli Ramūną?

Kai atsidūrėme visiškoje duobėje: buvome įklimpę į skolas ir net neturėjome už ką nusipirkti maisto. Kai pajutau didžiulę Ramūno paramą ir kad noriu tą žmogų tvirtai laikyti už rankos, supratau, jog myliu. Jei būčiau turtingų vyrų medžiotoja, jau tada būčiau bėgusi kuo toliau.

Ar pavydi savo vyro kitoms moterims?

Gal kvaila būtų sakyti, kad nepavydžiu, tačiau aš žiauriai pasitikiu savimi. Puikiai žinau, kad geresnės už mane jis tikrai neras.

O Ramūnas neprieštarauja Tavo itin seksualiam įvaizdžiui, kuris išpopuliarino grupę „Axom“?

Aš visada atsižvelgiu į Ramūno nuomonę, nes jis turi puikų skonį. Jis nebijo kritikuoti mano aprangos, o aš tai labai vertinu. Mano seksualus įvaizdis jam ne kliūva, o atvirkščiai – labai patinka. Kaip Ramūnas mėgsta sakyti: „Mano moteris yra mano puošmena.“ Jis yra iš tų vyrų, kuris labai myli seksualias moteris. Jam smagu, kai aš puošiuosi, rūpinuosi savo kūnu, skaniai kvepiu. Tokį vyrą kaip jis be galo sunku išlaikyti, todėl privalau nuolat dėl jo stengtis.

Ką Jūs abu galvojate apie ištikimybę? Ar Jūsų šeimoje tai didelė vertybė?

Mūsų šeima neturi jokių taisyklių. Kai myli, nieko neprašai. Aš savo vyrui neištikimybę tikrai atleisčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius