Šorena dėl Bružo turi aiškintis tėvui

Iš Gruzijos į Lietuvą užklydusi Šorena Janiashvili čia liko ilgiau, nei planavo – nors sunkių momentų, kai jau krovėsi lagaminus namo – netrūko. Mergina žurnalui „Žmonės“ prisipažino, kad jai labai padėjo čia gyvenantys draugai.
Šorena
Šorena / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tačiau dėl kai kurių merginos ir artimų jai žmonių nuotraukų Šorenai tenka aiškintis tėvams, kurie savo dukters gyvenimą stebi iš Gruzijos internete pasirodančiose nuotraukose.

„Kai tavo vaikas – už tūkstančių kilometrų, apie jį nežinia ką rašo nesuprantama kalba, daug kas gali pasirodyti kitaip. Tada turiu jiems viską išsamiai aiškinti, pasakoti..., – pasakojo dainininkė. – Net norėčiau, kad kad mane dabar nufotografuotų su kuo nors kitu, tada ir aiškinti tėvams nieko nereikėtų. Pasimirštų ir Bružas, ir bet kuris kitas...“

Vis dėlto pastaruoju metu aktorius Audrius Bružas dažnai pastebimas kartu su Šorena, jie dažnai susikimba už rankų, meiliai bendrauja. Mergina šiuos santykius komentuoti atsisako.

„Šeimai dar tikrai nesu pasirengusi. Gražiems santykiams – taip. O meilei? Kai nenori, žinai tai aiškiai. O ar nori, taip tiksliai nepasakysi...“, – atviravo kylanti scenos žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius