Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Montvydas vakarėlyje prižiūrėjo egzotiškai šokančią savo merginą (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą viename Vilniaus vadinamųjų loftų su trankia Viktoro Diawaros-Vee leidžiama muzika ir ore pasikabinusiu šokėju Šarūnu Kirdeikiu pasveikintas naujo alaus atėjimas į Lietuvą. Šis vakarėlis sutraukė daugybę Lietuvos žvaigždžių ir žvaigždučių, kurios mielai linksminosi draugų kompanijoje.
Vakarėlio akimirka
Vakarėlio akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Netradicinė aplinka vakarėlio svečius stebino didele erdve, futuristiniais šokėjais ir patogiai įgriūti viliojančiomis sofutėmis. Ant jų pailsėti prisėdo grupės ŽAS nariai, režisierius Linas Ryškus, Donata Virbilaitė. Madingai vėluodami fotografų bandė išvengti ne taip seniai susižadėję Šorena ir Audrius Bružas. Fotografus bandė ignoruoti ir Lino Karaliaus draugė Gintarė, tačiau pats Seimo narys priėmė juos kaip neišvengiamybę.

Su vyru ir mažuoju sūneliu Pranciškumi Antanu į vakarėlį atėjo dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. Trumpam užsuko ir aktorius Dainius Kazlauskas su antro mažylio besilaukiančia žmona Indre. Tuo tarpu Erica Jennings smagiai linksminosi palikusi savo atžalas namuose.

Donatas Montvydas šio vakarėlio taip pat nepraleido – ir visai nekeista, nes jo mergina Veronika buvo viena iš ryškių vakaro šokėjų, todėl vaikinas kaip rūpestingas vyras ją prižiūrėjo iš arti.

Plyšus sceną dengiančiai uždangai, V.Diawara visus „party people“ pakvietė šėlti, užleisdamas užkrečiančią šokių muziką. O tarp vakaro svečių iki to su prožektoriumi šokęs Š.Kirdeikis staiga pakilo į orą ir šildė publiką šokiais ore.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vakarėlio akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vakarėlio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius