-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Šou biznio šou“: Minedas – ženklas, kad pasaulio pabaiga nebetoli

Šiandien startuojanti nauja LNK laida „Šou biznio šou“ pradeda dokumentinių filmų ciklą „Šou biznio legendos“. Pirmojoje ciklo dalyje – Nacionalinės šou biznio draugijos filmas „Minedas“, kurį žiūrovai pamatys šiandien, 20.10 val., per LNK.
Minedas
Minedas. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Minedas

„Kai pasirodo šis padaras, net nuožmiausi šou verslo rykliai traukiasi į šoną. Tai – Minedas. Didžiausia mūsų laikų šou biznio mįslė,  į kurią atsakymų vis dar ieško pasaulio mokslininkai. Kas tai? Praleista grandis evoliucijos grandinėje ar šauksmas iš tūkstantmečių praeities gelmių?“ – filmą – mįslę pradeda autoriai.

Kaip aiškina filmo autoriai, Minedas į Lietuvos šou biznio arealą pateko nepastebėtai. Nors dauguma kitų arealo gyventojų stengėsi jį išstumti, ignoruoti, Minedas prisitaikė gyventi vietos sąlygomis. Tačiau ir dabar kiti šou biznio atstovai, netgi visai neplėšrūs, bando įgelti Minedui, kai tik pamato jį arti savęs.

Mokslininkai, pradėję stebėti Minedą iš pradžių manė, kad jis egzistuoti gali tik internetiniuose tinkluose. Kai kas manė, kad būtent tais tinklais jis ir buvo pagautas Baltijos jūroje. Tačiau Minedas greitai prisitaikė ir prie televizijos, naktinių klubų, koncertų salių…

Vakarinėje šalies dalyje netgi atsirado prietaras, kad pamatyti Minedą – blogas ženklas. Nepaisant to, daugybė žmonių rizikuoja ir ieško Minedo. Keisčiausia, kad žmonių Minedas visai nebijo – prisileidžia juos gana arti.

Nepriklausoma Kanados mokslininku grupė iškėlė hipotezę, kad Minedas yra aukštesnė žmonijos evoliucijos pakopa, įrodanti, kad pasaulio pabaiga jau nebetoli. O Vatikane vis garsiau kalbama, kad artimiausiu metu popiežius paskelbs bulę, kad Minedas yra Apokalipsės ženklas.

Kaip ten bebūtų, Minedas jau yra šou biznio legenda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius