-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šou „Šok su manimi“: Aistė Paškevičiūtė verkė, o Smoriginas čiupinėjo Valinskienės sėdynę (papildyta 22.25 val.)

Juoktis ir kvailioti – taip šeštadienio vakarą buvo nusiteikę projekto ,,Šok su manimi” dalyviai. Tačiau liūdesio ašarų nepavyko nuslėpti A.Paškevičiutei. Dėl kojos traumos jos pasirodymo televizijos žiūrovai neišvydo.
 „Šok su manimi“  laidos filmavimai.
Linksmuolė Inga Valinskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmoji ant parketo pasirodžiusi politikė Inga Valinskienė ir Andrius Butkus visiems sukėlė šypsenas. Nuotaikingas šokis ir itin figūrą pabrėžę moters apdarai labai patiko komisijos nariui Jurijui Smoriginui. Jis ne  tik negailėjo gerų žodžių, bet ir pertraukos metu pagavęs momentą čiupinėjo I.Valinskienės sėdynę.

Tiesa, savo pasirodymui moteris pasirinko baltą suknią, kuri akivaizdžiai padidino minėtąją kūno vietą. Glėbį gėlių gavusi Seimo narė neslėpė džiaugsmo.

,,Pakelti nuotaiką kitiems visada yra gerai, pasirodymu esu patenkinta”, – tikino moteris. Jai pritarė ir režisierius Vytenis Pauliukaitis.

,,Žinote, ne česnakus reikia valgyti, o stebėti šį projektą, patys matote, kiek gerų emocijų”, – tokį būdą apsisaugoti nuo kiaulių gripo siūlė komisijos narys.

Antrieji savo šokį dovanojo Gytis Ivanauskas ir Justina Žemaitytė. Publika neslėpė džiaugsmo, kartu su šokėjų pora pasirodė atlikėjas Mantas. Išgirdę dainininko dainą ,,Čiuožki” komisijos nariai negailėjo aštrios kritikos.   

,,Gytis yra aferistas, pasikvietė garsų atlikėją, šokį atliko pagal populiarią dainą “, – apie poros pasirinkimą kalbėjo V.Pauliukaitis. Nusiauti batelį ir trenkti Gyčiui – tokį patarimą  visi išgirdo iš J.Smorigino lūpų.

Filmo ,,Šuriko nuotykiai” herojus parodijavo Jurgis Jurevičius ir Viktorija Kunauskaitė. Tiesa, jiems talkino vyrų trijulė: Justinas Jankevičius, Vidas Blekaitis ir Gytis Šapranauskas. Būtent ši kompanija sulaukė komisijos  narių pagyrų.

,,Ačiū Blekaičiui ir kitiems, tačiau tu, Jurgi, nublankai”, – kalbėjo J.Smoriginas. Tačiau tam nepritarė kita komisijos narė Jūratė Norvaišienė. Moters nuomone, pasirodymas buvo puikus.
Nepaisant aštrios kritikos, visi komisijos nariai dalyviams skyrė aukščiausius įvertinimus.

,,Pas mus tik tokios padėtos, kažkas paslėpė ar pavogė, Vytautai, gal tu”, – juokėsi V.Pauliukaitis. Ant komisijos narių stalo puikavosi vienintelės, dešimties balų lentelės.

Itin seksualų pasirodymą dovanojo Šorena ir Deividas Meškauskas. Savo mylimuoju tą vakarą labai rūpinosi Rūta Ščiogolovaitė. Jam atlikėja negailėjo nei pudros, nei patarimų. Šorena stengėsi savo dėmesį skirti pirmą kartą į studiją atvykusiai mamai.

Visi projekto dalyviai sulaukė vienodų komisijos narių įvertinimų. Televizijos žiūrovai daugiausiai balsų skyrė politikės I.Valinskienės porai. Jie užėmė pirmąją vietą. Paskutinė atiteko liūdesio neslėpusiai Aistei Paškevičiūtei ir Artur Bajor.

,,Kojos neskauda, labiau širdį. Šis projektas man davė labiau daug gerų akimirkų, ne paslaptis, norėčiau likti, bet visa tai žiūrovų rankose”, – vilties neslėpė televizijos laidų vedėja.

TV3 žiūrovai tepamatė filmą apie A.Bajoro ir A.Paškevičiūtės šokio repeticiją ir patinusį šokėjos kelį.

Belieka palaukti rezonansinio tyrimo atsakymų, nes rentgeno nuotraukos tokių traumų nefiksuoja. Tuomet paaiškės, ar Aistė apskritai galės šokti.

Taip vyko šou, kurio tema šį kartą – humoras. Gal todėl komisija visiems dalyviams rodė tik dešimtukus?

Susumavus TV žiūrovų ir komisijos balsus, poros išsidėstė tokia tvarka:

1. Inga ir Andrius (8404 žiūrovų balsai).

2. Šorena ir Deividas (7510).

3. Gytis ir Justina (7283).

4. Marius ir Eglė 7232).

5. Jurgis ir Viktorija (4855).

6. Liudas ir Gintarė (4540).

7. Aistė ir Arturas (4375).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius