-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Speciali Meilės dienos apklausa: pavyzdingiausia šalies pora

Karantinas tapo išbandymų visiems, kas užsidarę namuose turėjo praleisti kur kas daugiau laiko su savo mylimaisiais nei įprastai. Kas tokių sunkumų užklupti pasuko skirtingais keliais? O kieno santykius, atvirkščiai, šis išbandymas tik sustiprino? 15min pateikia 10-ies Lietuvoje žinomų porų sąrašą ir kviečia balsuoti: kuri iš jų jums pasirodė pavyzdingiausia ir tik pasikrovusi jėgų iš daugeliui nelengvo laikmečio?
Žinomos poros
Žinomos poros / 15min nuotr.

Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis – už sportinį karantiną

Vidas Bareikis ir Indrė Stonkuvienė pasižymėjo tuo, kad karantiną praleido, kitaip nei daugelis kitų: laikydamiesi karantininių sportinių pasižadėjimų. Jie dalijosi treniruočių akimirkomis, rūpinosi savo kūno sveikatingumu, grūdinosi šaltame vandenyje, bet svarbiausia – tobulėjo kartu. Be to, pora įrodė, kad antras šansas meilėje yra įmanomas – net pasukę skirtingais keliais su sutuoktiniais jie atsistojo ir bando iš naujo.

LT Media Room nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis
LT Media Room nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis

Naglis Bierancas ir Lukas Gricius – už 11 metų lauktą šansą ir drąsą būti savimi

Nors socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas ir fotografas Lukas Gricius apie savo santykius paskelbė, palyginti, neseniai, jų draugystė tęsiasi dar dešimtmečiu atgal. Po nemažai laiko supratę, jog bičiulystė turi potencialo virsti kažkuo daugiau, žinomi vyrai nepabijojo pranešti apie naujai užgimusius jausmus. Lukas ir Naglis nebijo griauti Lietuvoje nusistovėjusių standartų ir nesuka sau galvos dėl piktų komentarų.

Asmeninio albumo nuotr./Naglis Bierancas, Lukas Gricius
Asmeninio albumo nuotr./Naglis Bierancas, Lukas Gricius

Monika Marija ir Dovydas Laukys – už tylią meilę

Bene labiausiai pramogų pasaulį 2020-aisiais nustebino dviejų atlikėjų – Monikos Marijos ir Dovydo Laukio – vestuvės. Iki tol viešai apie savo jausmus nekalbėję dainininkai susituokė slapta – be kamerų, be sekėjų ir, kalbama, kad netgi be šeimos narių! Dar ir dabar apie savo santykius pora kalba labai aptakiai, matyt, laikydamiesi seno posakio: „Laimė ir meilė mėgsta tylą.“

Vido Černiausko, Juliaus Kalinsko,asmeninio albumo nuotr./Dovydas Laukys, Monika Marija Paulauskaitė ir jų vestuviniai žiedai
Vido Černiausko, Juliaus Kalinsko,asmeninio albumo nuotr./Dovydas Laukys, Monika Marija Paulauskaitė ir jų vestuviniai žiedai

Valdas Adamkus ir Alma Adamkienė – už meilę be garantinio laikotarpio pabaigos

Turbūt įsivaizduojant tobulą porą ir tai, kaip ji galėtų pasitikti senatvę, daugeliui galvoje išnyra kadenciją baigusio Lietuvos prezidento Valdo Adamkaus ir Almos Adamkienės veidai. Ir džiaugsme, ir per sunkumus vienas kitą palaikę jiedu metams bėgant sugebėjo ne tik nepalūžti, bet ir sustiprinti savo ryšį, taip įrodydami, kad meilė neturi garantinio laiko pabaigos. Norint ir mylint, ji gali trukti visą gyvenimą.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Valdas Adamkus, Alma Adamkienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Valdas Adamkus, Alma Adamkienė

Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings – už gydantį muzikavimą ir rūpinimąsi pasaulio gerove kartu

Jurgis ir Erica 2020-aisiais ir jau peržengus jų ribą pasauliui skleidė pozityvą. Kartu pora ne tik muzikavo, į tai įtraukė kitas šeimas, bet ir kitus mokė elgtis socialiai atsakingai: skatino rūpintis gamta, kalbėjo apie į visuomenės paribius nustumtas žmonių grupes. Pasirodžius Ericos interviu apie anksčiau patirtą seksualinį smurtą, didelį palaikymą jai parodė ir Jurgis, tokiu būdu apie skaudžias patirtis jie skatino prabilti ir daugiau moterų.

Asmeninio albumo nuotr./Didžiulių šeima
Asmeninio albumo nuotr./Didžiulių šeima

Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus – už vienas kito palaikymą darbuose

Karantinas smarkiai kirto dainininkės Natalijos Bunkės veikloms, tačiau vietoje to moteris nesėdėjo rankų sudėjusi: ji pranešė įkūrusi savo verslą. Visgi be mylimojo Edgaro pagalbos vargu ar viskas būtų vykę taip sklandžiai: iki šiol poros sekėjai grožisi abipusiu palaikymu visose gyvenimo srityse.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus

Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius – už stiprybę per sunkų laikotarpį

Džordana ir Elegijus gyvenime – neatsiejami komandos nariai, kartu dirbantys, vykstantys į koncertus, vienas kitam suteikiantys visokeriopą paramą. Vis dėlto šiųmetė pandemija jau kone metus juos įkalino namuose ir tokiu būdu atėmė vienintelį pragyvenimo šaltinį – koncertus. Atklydus neplanuotam sunkmečiui pora nepasiduoda: iš priklausomybių kadaise Džordanai išbristi padėjęs mylimasis jai sako lygiai taip pat padėsiantis ir dabar.

Asmeninė nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius
Asmeninė nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius

Karolina Meschino ir OG Version – už aplankiusius gandrus

Viena sekamiausių socialinių tinklų porų Lietuvoje per metus spėjo ir susižadėti, ir susilaukti dukros. Vis dėlto, kai sekamas kiekvienas tavo gyvenimo žingsnis, ypač tokiu jautriu laikotarpiu, kaip nėštumas, nepalūžti sunku.

Panašu, kad užklupęs dėmesys iš visuomenės porą bus tik suartinęs. Dominykas su Karolina vienas kitą palaiko visur – vasarą juos kartu buvo galima pamatyti OG Version koncertuose, o dabar jie neatsidžiaugia padidėjusia šeima.

Aistės Kirsnytės nuotr./Karolina Meschino ir OG Version
Aistės Kirsnytės nuotr./Karolina Meschino ir OG Version

Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė – už atvirumą ir įveiktus sunkumus

Merūnas su Erika dažniausia savo gerbėjus žavėjo atvirumu, nuoširdumu ir pripažinimu, jog gyvenime visko pasitaiko. Pora prisipažino netgi svarsčiusi apie skyrybas, tačiau galų gale įveikusi viską ir atradusi vienas kitame paramą.

Merūnas atviravo ir apie netektis šeimoje, ir apie vienu metu depresija sirgusią Erika, ir apie finansinius sunkumus dėl pandemijos, tačiau panašu, kad stipri pora viską įveikė ir toliau puoselėja gražius santykius.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė

Inga Valinskienė ir Arūnas Valinskas – už humorą santuokoje

Tai, be abejonės, viena stipriausių Lietuvos pramogų pasaulio porų, kuri į gyvenimą žvelgia per humoro prizmę. Prieš metus pasirodžius Ingos Valinskienės ir Andriaus Tapino romantiškai knygai, Arūnas tik šypsojosi ir džiaugėsi žmonos sėkme, noru siekti daugiau.

Pora pripažįsta kartais susidurianti su sunkumais, tačiau kai santykiai turi tvirtus pamatus, įveikti galima viską.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./ Ingos Valinskienės kvepalų pristatymo akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./ Ingos Valinskienės kvepalų pristatymo akimirka

UŽ SAVO MĖGSTAMIAUSIĄ PORĄ KVIEČIAME BALSUOTI APKLAUSOJE:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius