Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiai Žmonės.lt: Kim Kardashian ir Kanye Westas Kanuose pasirodė atskirai – jis skaitė pranešimą, ji tapo pokylio laive viešnia

Viena įtakingiausių pramogų pasaulio porų Kim Kardashian ir Kanye Westas Prancūzijoje vykstančiam pasauliniam kūrybiškumo festivaliui „Kanų liūtai“ suteikė netikėtų spalvų. Tiesa, abu – skirtingais būdais.
Kim Kardashian Kanuose
Kim Kardashian Kanuose / Gedmanto Kropio/ Žmonės.lt nuotr.

„Turite galimybę nufotografuoti Kim Kardashian, pakeliui į pokylį laive“, – pirmadienį tokią žinutę gavę fotografai trečiadienio vakarą trypė Kanų prieplaukoje.

Pusantros valandos laukimo, stumdymosi tarpusavyje ir su apsaugininkais specialiai pastatytoje palapinėje, daug, puošnius svečius atvežusių, juodų mersedesų, kol galiausiai iš vieno jų šalia „MailOnline“ vėliavomis puošto prašmatnaus laivo išlipo JI.

Gedmanto Kropio/ Žmonės.lt nuotr./Kim Kardashian Kanuose
Gedmanto Kropio/ Žmonės.lt nuotr./Kim Kardashian Kanuose

Telefonai ir fotoaparatai blyksėjo iš visur – nuo denio, kur garsiosios viešnios užsilaukė vakarėlio svečiai, iš fotografams ir operatoriams skirtos palapinės ir iš krantinės, – įamžinti Kim Kardashian puolė smalsūs praeiviai bei kvietimo fotografuoti žvaigždę negavę žurnalistai.

„Bet ji – tikra gražuolė! Nuostabi, gražesnė nei nuotraukose“, – viena per kitą aikčiojo moterys.

Vyrai spaudė asmenukes garsiosios Kim fone, o ši išties maloniai visiems pozavo ir mojo, darsyk patvirtindama: ir margos kūrybiškos Kanų publikos dėmesį ji gali patraukti labiau nei rimčiausius pranešimus paruošę aktoriai, muzikantai, režisieriai.

Realybės šou žvaigždei Kardashian negalioja ir kita taisyklė – į laivą ji žengė avėdama aukso spalvos smailiakulnius. Net batų dėžė, paprastai stovinti prie laivo, kurioje svečiai palieka batus, buvo nutempta į šalį.  

Beje, Kim privačiu lėktuvu iš Niujorko Nicoje nusileido tada, kai jos vyras Kanye Westas jau buvo išskridęs iš Prancūzijos.

„Kanų liūtų“ programoje K.Westo pranešimas atsirado netikėtai, jau festivaliui įsibėgėjus, bet iškart sulaukė didelio dėmesio. Jo kalboje nestigo keiksmų, – taip reperis tik pabrėžė savo mintį, kad kultūros, mados, technikos pasaulyje jam patinka turėti reikalų tik su tais, kurie yra „numeris vienas“. Taip pat – ir su žmona. Kim jį užveda kaip niekas kitas, nes yra „moteris numeris vienas pasaulyje“.

Ir išties, kad patrauktų pasaulio žiniasklaidos akis, jai nereikėjo nei ruošti pranešimo, nei demonstruoti kokių nors gebėjimų. Pakako būti Kim Kardashian. Ir aptempti figūros iškilumus prabangia nėriniuota suknele.

Gedmanto Kropio/ Žmonės.lt nuotr./Kim Kardashian Kanuose
Gedmanto Kropio/ Žmonės.lt nuotr./Kim Kardashian Kanuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius