-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sporto klubo gimtadienyje – šventinė treniruotė ir žinomų žmonių sveikinimai

Būrys sporto mėgėjų ir žinomų žmonių ketvirtadienio vakarą muzikaliai paminėjo sostinės centre esančio sveikatingumo klubo „Impuls“ metų gimtadienį. Šventės proga surengta neįprasta funkcinė „X-Fit“ treniruotė, kurios metu susirinkę svečiai sportavo skambant gyvai grupės „Saulės kliošas“ muzikai.
Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus,  Dainė Baumilė (dešinėje) su seserimi Rūta Žibaityte
Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus, Dainė Baumilė (dešinėje) su seserimi Rūta Žibaityte / „Maniac“ nuotr.

Gimtadienio šventėje dalyvavo ištikimi klubo klientai ir draugai. Renginyje apsilankė ir žinomi žmonės: Agnė Jagelavičiūtė su vyru Mantu Volkumi, Mantas Petruškevičius, Rafailas Karpis, Dainė Baumilė su seserimi Rūta Žibaityte ir kiti.

A.Vienuolio gatvėje įsikūrusio modernaus klubo vadovės Irmos Lukoševičienės teigimu, tokia neįprasta treniruote klubo gimtadienį norėta paversti sportiška švente, kuri dalyviams primintų, kad sportas yra ne tik naudingas, bet ir malonus bei linksmas užsiėmimas.

„Kadangi tai mūsų pirmasis gimtadienis, jį norėjome paminėti originaliai. Džiaugiamės, kad esame pirmieji Lietuvoje surengę tokią išskirtinę treniruotę-koncertą“, – sako ji.

„Maniac“ nuotr./Rafailas Karpis
„Maniac“ nuotr./Rafailas Karpis

Funkcinės „X-Fit“ treniruotės metu dalyviai su trenerių pagalba atliko pratimus įvairioms raumenų grupėms. Treniruotė vyko ratu, specialiuose sustojimuose atliekant vis kitus pratimus, pasitelkiant įvairią sporto įrangą – įvairių svorių kamuolius, svarelius, TRX diržus, bokso kriaušę, virvę ir kitą įrangą.

Po muzikalios mankštos sekė oficialioji gimtadienio šventės dalis, kurią pradėjo nuolatinio sporto klubo lankytojo, operos solisto R.Karpio muzikinis palinkėjimas – jis klubą pasveikino kartu su svečiais sudainuodamas „Ilgiausių metų“.

Vėliau muzikinį pasirodymą tęsė ir svečius linksmino grupė „Saulės kliošas“. Taip pat svečių laukė „Impuls“ kolektyvo šokis bei geriausių klientų rinkimai.

„Maniac“ nuotr./„Saulės kliošas“ sporto klube
„Maniac“ nuotr./„Saulės kliošas“ sporto klube

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius