Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Srovės“: devynios kulkos į „Žvaigždžių duetų“ dalyvį Mundį

„Niekas nesakė, kad jis išgyvens. Na, bet jei įvyks stebuklas, vyras tikrai nevaikščios - tokios buvo pirmosios medikų prognozės", - sako LNK „Žvaigždžių duetų“ dalyvio Edmundo Štengerio, dar žinomo kaip Mundis, žmona Violeta.
Mundis
Mundis / LNK nuotr.

Antradienį LNK „Srovės“ papasakos, kaip Edmundui Štengeriui susidūrimas su  policija baigėsi devyniomis kulkomis smigusiomis į jo kūną. Vyras liko gyvas. Jis dainuoja. Tampa vis labiau  populiarus. Tačiau kas iš  tiesų  įvyko šio 36-erių vyro gyvenime, žino vos keletas artimiausių   žmonių.

Kodėl ir kaip buvo surengta slapta policijos operacija? Ar šiandien kas patikėtų, kad  istorija prasidėjo nuo skalbimo mašinos, kurią iš Edmundo bičiulio pavogė prastos reputacijos kaimynas.

Teismo medžiaga rodo, kad Edmundas ėjo gelbėti draugui, ieškoti pavogto daikto, tačiau visa tai virto kulkų lietumi. Paaiškėjo, kad policija Edmundui surengė pasalą. Byloje turėtų būti saugoma įvykių metu pareigūnų slapta filmuota medžiaga. Ar ją pavyks gauti? Ar pats  Edmundas Štengeris ryšis kalbėti apie tai, ką jam teko išgyventi? 

„Srovės“ - antradienį 19.40 val. per LNK

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius