Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Srovės“: kas kaltas dėl Žagarės tragedijos

Ar šventės Žagarėje galėjo būti linksmesnės? Ar medikai galėjo būti atidesni? Ar gydytojas, gruodžio 27-ąją apžiūrėjęs dvylikos metų mergaitę, turėjo atlikti kraujo tyrimus? Tokius klausimus antradienį 19.40 val. per LNK kels publicistinė laida „Srovės“.
Audrė Kudabienė
Audrė Kudabienė / LNK nuotr.

Gruodžio 30- ąją pačiame pasienyje  su Latvija esantis Žagarės miestelis buvo ypatingai tylus. Pagaliau pradėjo aiškėti atsakymai, kodėl gruodžio - 28 ąją mirė dvylikos metų  mergaitė, gyvenusi šiame miestelyje su mama, patėviu ir dar dviem  vyresnėmis seserimis.

Pirminiai pranešimai apie vaiko mirtį skambėjo itin  paslaptingai. Dėl skaudančios rankos dukrą mama rengėsi vežti  medikams, tačiau medikai jau niekuo nebegalėjo padėti. „Srovėse“  pamatysime pokalbį su mergaitės mama.

„Vos sugrįžusi iš Šiaulių morgo,  kur buvo tiriama vaiko mirties priežastis, mama nusprendė atskleisti  tai, ko, prasidėjus ikiteisminiam tyrimui dėl mirties aplinkybių, nenori  sakyti pareigūnai. Morge dirbantys  teismo medicinos  ekspertai  nuo mamos informacijos, dėl kokios priežasties mirė jos jauniausia  dukra, neslėpė“, - sakė laidos vedėja Audrė Kudabienė.

Kas po šios informacijos atsiduria taikinyje? Medikai?  Mama? Pasakojimas – „Srovėse“ antradienį 19.40 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius