Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stano planuoja įsigyti papūgėlę

Grupės „Delfinai“ nario Stanislavo Stavickio namuose gyvūnų apstu: žuvytės, katinas, driežas. Tačiau to atlikėjui per mažai, artimiausiu metu vyras ketina nusipirkti papūgėlę.
Atlikėjas Stano
Atlikėjas Stano / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Turiu trijų metrų ilgio akvariumą, klysta tie, kurie mano, kad jam reikia daug priežiūros. Iš viso ten plaukioja 50 žuvyčių”,– pasakojo dainininkas. Vieną iš jų vyras atsivežė į TV3 laidos „3-ias“ butas filmavimą. Tiesa, prodiuseriams Stano žadėjo pasirodyti su kitu augintiniu – driežu. Tačiau koją pakišo šaltis.

„Išvydęs ne itin palankią oro temperatūrą lauke nusprendžiau, kad į laidos filmavimą atvyksiu su žiogais. Jais maitinu driežą. Tačiau dar nespėjus atvažiuoti, šie sušalo, teko gaivinti ir palikti juos namuose. Kaip matote, su žuvyte viskas paprasčiau“, – apie savo nuotykius kalbėjo Stano.

Sostinėje bute gyvenantis miestietis tikino, kad vardų augintiniai neturi. Vyras taip pat atskleidė savo planus: namuose žada apgyvendinti dar vieną gyvūną – papūgėlę.

„Noriu, kad bute būtų čiulbesio, daugiau muzikos“, – šypsojosi pramogų verslo atstovas. Jo nuomone, kuo daugiau augintinių – tuo smagiau. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius