Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebuklingos Kalėdos: Eglė Štandtaitė puolė į ašaras, kuomet mama pasodino ją Kalėdų Seneliui ant kelių

Iš Kauno kilusi manekenė Eglė Štandtaitė šiuo metu gyvena Londone. Kalėdos merginai ypatinga šventė. Vaikystėje ji buvo įsimintina dėl dovanų, kurias gaudavo iš Kalėdų Senelio, tačiau dabar svetur gyvenančiai Eglei tai – metas, kuomet susirenka visa šeima.
Eglė Štandtaitė vaikystėje ir dabar
Eglė Štandtaitė vaikystėje ir dabar / Asmeninio albumo / Algirdo Venskaus nuotr.

„Šioje nuotraukoje verkiau, nes bijojau Kalėdų Senelio. Iš arti man jis pasirodė labai baisus (juokiasi). Kiek man pasakojo, mama pasodino mane jam ant kelių, kad galėtų nufotografuoti kartu su broliu. Man tuomet buvo 2 metai su puse“, – Žmonės.lt pasakojo Eglė apie vaikystės nuotrauką.

Mergina atviravo, kad Kalėdų Seneliu tikėjo iki 12-kos, kol didžiosios paslapties neišdavė vyresnis brolis su pussesere. „Kūčių vakarą namuose jie pradėjo ieškoti paslėptų dovanų ir jas rado. Kalėdų rytą atsikėlusi ir pamačiusi dovanas supratau, kad mano Kalėdų Senelis yra tėvai“, – prisiminimais dalijosi modelių agentūros „Fix Models“ įkūrėja ir vadovė.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Štandtaitė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Štandtaitė

Kaip pasakojo E.Štandtaitė, kalėdiniai žiburėliai būdavo smagiausia metų šventė mokykloje. Eglė tuomet lankė dramos būrelį, todėl jai dažnai tekdavo vaidinti kalėdiniame spektaklyje.

„Kiekvienais metais mama drauge su močiute man siūdavo kostiumą pasirodymui. Dar pamenu, kad mano tėtis dažnai mane vesdavosi į teatrą“, – pasakojo mergina.

„Kalėdos man yra pati gražiausia metų šventė. Būdama vaikas jų laukdavau labiausiai, nes Kalėdų Senelis atnešdavo daug dovanų ir saldainių. Dabar jų laukiu, nes tai – šventė,  per kurią į namus susirenka visa šeima, namai tampa jaukūs, o praleistas laikas su artimaisiais yra ypatingas“, – portalui Žmonės.lt  pasakojo Eglė. Todėl nenuostabu, kad modelis Kalėdas sutiks Kaune su šeima ir šiais metais.

Anot jos, šiemet šventės yra dar gražesnės, nes brolio šeima susilaukė pirmagimio. E.Štandtaitė atviravo, kad kelionės, buvimas toli nuo namų ir gyvenimas svetur ją įkvėpė labiau vertinti šeimą ir praleistą laiką drauge.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Štandtaitė vaikystėje
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Štandtaitė vaikystėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius