-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Steikūnaitė: galima sakyti, kad erotika mano darbas

„Kai pasisuka kalba apie tai, ar sutikčiau fotografuotis erotinėms fotosesijoms žurnaluose, visada pagalvoju, kas jį vartys, ir įsivaizduoju visokius iškrypėlius, žemo išsilavinimo, nesipraususius vyrus... Ir pagalvoju, ką jie veiks žiūrėdami tas nuotraukas. Fui...“, – šį vakarą 19.40 val. TV3 pokalbių laidoje „Be grimo” baisėsis aktorė ir laidų vedėja Agnė Grudytė-Guobienė.
Skaistė Steikūnaitė
Skaistė Steikūnaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Naujasis televizijos veidas, kuriam vos sužibėjus buvo pradėtos „klijuoti“ sekso simbolio etiketės, laidoje prisipažins, kad nei šis epitetas, nei mintys apie tai, jog galėtų apsinuoginti erotinėje fotosesijoje jai nepriimtinos.

„Man tokios nuotraukos atrodo vulgariai“, – neslėps Agnė, karštoje diskusijoje apie tai, kodėl garsios moterys ryžtasi apsinuoginti prieš objektyvą: dėl savęs, vyrų ar siekdamos populiarumo.

Siekti populiarumo apsinuoginant nežada ir kita nauja TV3 žvaigždutė Sandra Daukšaitė, laidoje prisipažinsianti, jog tokio populiarumo jai nereikia...

Neseniai net keliomis erotinėmis fotosesijomis Lietuvą nustebinusi dainininkė Irūna Puzaraitė tvirtins, kad tai jos būdas pasakyti, kad suaugo. Tuo tarpu ne kartą žurnalams apsinuoginusi dainininkė Atlanta pagaliau viešai patvirtins seniai sklandančias kalbas, kad už jos besilaukiančios ir nuogos nuotraukas jai buvo atsilyginta pinigais. Tik ar dosniai?

Seksualiu įvaizdžiu išgarsėjusi „Olialia pupytė“ Skaistė Steikūnaitė konstatuos, kad erotika yra jos darbas ir klaus: „Jei turi gražų kūną, gali jį rodyti ir iš to užsidirbti duoną, tai kodėl ne?”.

Aštri diskusija apie padorumo ribas ir garsių moterų siekius apsinuoginant prieš visą Lietuvą – šį vakarą 19.40 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius