Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stevenas Tyleris į koncerto repeticiją išvyko pasipuošęs lietuvių sukurtais akiniais nuo saulės

Lietuviško prekės ženklo „Coocoomos“ kūrėjai šį pavasarį pristatė natūralaus bambuko rankų darbo akinius nuo saulės. Ilgai netruko ir šie akiniai užkariavo madingų vilniečių bei Lietuvoje viešinčio ir trečiadienį „Siemens“ arenoje koncertuosiančio Steveno Tylerio (66) širdis.
Eduardas Fedotovas ir Stevenas Tyleris su „Coocoomos“ akiniais
Eduardas Fedotovas ir Stevenas Tyleris su „Coocoomos“ akiniais / Vytauto Dranginio nuotr.

„Antradienį vaikščiojome po miestą kartu su drauge. Prasilenkėme su Stevenu Tyleriu. Jis pašaukė ir parodė „liuks“ rodydamas į mūsų akinius. Jis taip pat pagyrė, kad jie gerai atrodo. Taip jau nutiko, kad jį susitikome mieste dar kartą. Jis vėl apibėrė komplimentais mano draugę, kuri buvo pasipuošusi mūsų kurtais akiniais“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Eduardas Fedotovas.

Komplimentų iš „Aerosmith“ lyderio sulaukęs Eduardas nusprendė padaryti staigmeną atlikėjui. Jis trečiadienį S.Tyleriui įteikė „Coocoomos“ (www.facebook.com/coocoomos) rankų darbo akinius. „Jis labai apsidžiaugė. Paklausė, ar tai tikrai yra rankų darbo. Patvirtinus tai, jis nedvejojo ilgai ir iš karto užsidėjo akinius bei labai laimingas išvyko į areną, kur vakare ketina surengti koncertą“, – pasakojo vienas iš prekinio ženklo įkūrėjų.

Stevenui buvo padovanoti tamsinto medžio akiniai. „Parinkome jam apvalios formos, nes matėme, kad prieš tai jis panašius dėvėjo. S.Tyleris yra pirma pasaulinio lygio žvaigždė, kurią papuošė mūsų gaminti akiniai nuo saulės, ir labai dėl to džiaugiamės“, – gerų emocijų neslėpė E.Fedotovas.

S.Tyleris viešnagės Lietuvoje metu nesivengė susitikti su gerbėjais, mielai jiems dalijo autografus, dainavo ir susitiko su prezidente. Daugiau apie grupės lyderio viešnagę galite pasiskaityti čia.

VIDEO: "Aerosmith" lyderis Stevenas Tyleris Vilniaus senamiestyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius