Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilistas Kęstas Rimdžius: „Aš gi kaimietis, ko iš manęs norite?“

„Ir dabar būna, girdžiu kalbant, neva ko toje Šiaulių buitininkų mokykloje galima buvo išmokti, nieko ten gero neduoda... Tokiu atveju sakau: pats tu asilas, jei nieko neišmoksti. Niekas nieko gyvenime neduoda. Viską reikia pasiimti. Aš žinojau, ko ten einu, ir ėmiau iš visų viską, ką tik jie galėjo man duoti”, – apie nelengvą kelią į profesinę viršūnę kalba garsenybių kirpėjas stilistas Kęstas Rimdžius.
Kęstas Rimdžius
Kęstas Rimdžius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Jei kas prikiša K.Rimdžiui aštresnį žodį, jis atsikerta: „Aš gi kaimietis, ko iš manęs norite?“

Nors sako, kad greitai užsiplieskęs greitai ir nurimsta. Kaipgi provincijoje gimęs ir jokio užnugario neturėjęs K.Rimdžius sugebėjo ne tik tapti geidžiamiausiu žvaigždžių kirpėju, sukurti kelias drabužių kolekcijas, išgarsėti, bet ir tapti įvaizdžio namų bendraturčiu?

„Aš nuo mažens norėjau gyventi gražiai. Šeima vertėsi sunkiai, mama tikrai nepildydavo kiekvienos mano ir sesers užgaidos. Tai tuo metu viską, ko norėjau, pasidarydavau iš nieko. Buvo madingi toršerai. Labai tokio norėjau, bet pinigų neturėjau, tai paėmiau ir pasidariau, –  prisimena laikus, kai taupė kiekvieną litą. – Paskui, kai jau pradėjau dirbti, uždirbdavau po 70 litų už kirpimą, bet žinojau, kad turiu pasiekti daug daugiau, nes sesuo, septyneriais metais už mane jaunesnė, labai gerai mokėsi, ir aš nenorėjau, kad jai tektų taip sunkiai skintis kelią. Ir mamai norėjau padėti, todėl labai gerai žinojau, kodėl ir ką darau.“

Ką apie žinomą brolį atskleidžia pirmą kartą televizijos ekrane atsidūrusi jo sesuo Neringa? Kokios stiliaus klaidos labiausiai erzina K.Rimdžių? Ir kokią nuodėmę žinomam kirpėjui stilistui primena laidos vedėja Aušra Kilkuvienė?

Visa tai sužinosite penktadienį, balandžio 11 d., 19.50 val. per „Lietuvos ryto” televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius