-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su gyvenimo draugu išsiskyrė Eglija Vaitkevičė-Fergie

Nutrūko nuo praėjusių metų gruodžio besitęsusi burleskos šokėjos Eglijos Vaitkevičės ir jos draugo bei vadybininko Laimo Fergizo draugystė, praneša portalas delfi.lt.
Eglija Vaitkevičė-Fergie, šokdama burleskos šokį, žada įkvėpti kitas moteris.
Eglija Vaitkevičė-Fergie, šokdama burleskos šokį, žada įkvėpti kitas moteris. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Taip“, – klausiama, ar iš tikrųjų ji ir L.Fergizas pasuko skirtingais keliais, delfi.lt teatsakė Eglija ir pridūrė: „Bet priežastis – ne manyje“. Pora skirtingais keliais pasuko sekmadienį.

Dar liepos mėnesį žurnalui „Privatu“ moteris apie savo mylimąjį atsiliepė pačiais gražiausiais žodžiais.

„Nuolat girdžiu klausimą, kas mus sieja. Laimas yra mano sielos draugas. Esame lyg brolis ir sesuo. Aš jam dėkinga už tai, kad išmokė mane sveiko gyvenimo būdo, paragino atsisakyti vyno, rytais gaminti avižinių dribsnių košę, nepersivalgyti, nenaudoti plastiko, taupyti energiją, nuolat eiti pasivaikščioti. Pamenu, Santakoje abu brisdavome per sniegynus, kai spausdavo 30 laipsnių šaltukas. Jis mane sušildydavo trindamas mano rankas savosiomis.

Laimas mane išmokė, kaip taisyklingai rašyti laiškus, paaiškino, kad reikia vartoti lietuviškas raides. Jis įkvėpė mane pamilti save. Iš jokio kito vyro nesu sulaukusi tiek komplimentų, jis nevengia pagirti ir kitų šaunių moterų. Laimas labai tolerantiškas, moka rodyti jausmus, netgi ašaras. Kai mano bloga nuotaika ir aš elgiuosi kaip širšė, jis išklauso, pataria, paguodžia, laukia, kol praeis niūrios bangos. Ačiū jam, kad atskleidė manyje artistės gabumus“, – tąkart kalbėjo ji.

Eglija tikino, kad Laimo buvimas šalia jai įkvėpė daugiau pasitikėjimo savimi scenoje: „Jei neturėčiau mylimo žmogaus ir nejausčiau jo užnugario, nebūčiau tokia drąsi. Beje, sulaukiau kelių moterų komentarų, kad aš savo šokiu neva ruošiuosi vilioti svetimus vyrus. Noriu pareikšti, kad mano tikslas yra išmokyti ir kitas moteris šio meno, jog jų santykiai su partneriu sutvirtėtų. Noriu joms padėti į jų miegamąjį „įnešti“ kuo daugiau erotikos. Gundyti svetimų vyrų man nereikia, juk turiu draugą. Jis toleruoja mano veiklą ir skatina mane tobulėti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius