Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Kęstučiu Gurevičiumi dirbę mados profesionalai: „Jis buvo neeilinės išvaizdos, pavyzdiniai pareigingas ir galėjo dar daug pasiekti“

Šeštadienį televizijos žiūrovams gerai pažįstamos Gintarės Gurevičiūtės šeimą ištiko skaudi tragedija. Autoavarijoje šalia Marijampolės žuvo jos brolis Kęstutis. Vos 25 sulaukęs vaikinas daugumai buvo žinomas tik kaip Gintarės brolis, tačiau jaunas vyras jau buvo perspektyvus verslininkas ir mados pasaulyje įspaudą spėjęs palikti modelis.
Kęstutis Gurevičius
Kęstutis Gurevičius / „Image Group“ nuotr.

Ne vienerius metus K.Gurevičius dalyvaudavo „Mados infekcijos“ renginiuose, demonstruodavo garsiausių šalies dizainerių darbus. Jį, kaip patikimą ir talentingą  jauną žmogų prisimena dizaineriai Sandra Straukaitė ir Egidijus Sidaras.

Egidijus Sidaras
Egidijus Sidaras

„Kęstutis buvo labai mielas ir geras žmogus. Jis, kaip modelis, man labai patiko, stengdavausi jį visada paimti, nes buvo skandinaviškų bruožų, blondinas. Jis visuomet atvykdavo laiku, nors daugiausiai laiko leisdavo ne Vilniuje. Jis buvo labai pavyzdingas žmogus“, – su portalu Žmonės.lt prisiminimais dalijosi E.Sidaras ir sakė iki šiol negalintis patikėti įvykusia nelaime.

„Mados infekcijos“ idėjos autorė S.Straukaitė taip pat antrino savo kolegai, kad tokio jauno ir talentingo žmogaus žūtis yra nesuprantamas dalykas. „Kęstučio išvaizda buvo įspūdinga, jis buvo neeilinės išvaizdos, todėl per „Mados infekcijas“ demonstruodavo ir lietuvių, ir užsienio kūrėjų darbus. Labai gaila jaunų žmonių, ypač tokių aktyvių, visur dalyvaujančių. Norėčiau palinkėti, kad visi save saugotų“, – neslėpdama liūdesio kalbėjo Sandra.

Sandra Straukaitė ir Renata Mikailionytė
Sandra Straukaitė ir Renata Mikailionytė

Jos kolegė Renata Mikailionytė, per mados renginiuos daugiausiai dirbanti su modeliais, taip pat prisidėjo prie kolegų atsiminimų ir sakė, kad Anapilin iškeliavęs K.Gurevičius buvo labai pareigingas ir talentingas vaikinas.

„Jis buvo labai punktualus ir tikras scenos žmogus. Visi klientai, su kuriais jis dirbdavo, būdavo patenkinti irneturėdavo priekaištų. Kęstutis buvo labai disciplinuotas, malonus, kultūringas, labai įdomios išvaizdos ir gražaus kūno. Labai gaila, labai netikėta... Net nežinau, ką pasakyti, nes vis dar esu šoke. Labai gaila, kad jo nebėra. Prisimenu paskutinį kartą, kai jį mačiau ir kaip mes pasisveikinome... Niekada negalėjau pagalvoti, kad tai buvo paskutinis kartas. Labai didelė užuojauta jo šeimai, tai didelė ir protu nesuvokiama netektis“, – sunkiai rinkdama žodžius su portalu Žmonės.lt kalbėjo R.Mikailionytė.

Ji taip pat prisiminė fotosesiją žydų tematika, kurioje dalyvavo kartu su Kęstučiu. Ją įamžinęs fotografas Tomas Vyšniauskas irgi negailėjo gražių žodžių K.Gurevičiui.

„Jis buvo nepaprastai profesionalus ir talentingas žmogus, nereikėjo nieko aiškinti, jis visiškai įsijautė į tą rolę, kuri jam buvo patikėta. Labai gaila jo, be visa to, praradome įdomų veidą, kurių neturime tiek daug. Jis dar toli galėjo eiti“, – gražių žodžių Kęstučiui negailėjo fotografas.

Meda Jonaitytė
Meda Jonaitytė

„Image Group“ bendraturtė Meda Jonaitytė taip pat yra daug dirbusi su K.Gurevičiumi, tad mielai su portalu Žmonės.lt pasidalijo ne tik turimomis jo nuotraukomis, bet ir prisiminais apie velionį.

„Visada labai sunku susitaikyti su jaunų, gyvenimu trykštančių, smalsių, optimistiškų žmonių netektimis... Kęstutis buvo būtent toks – visada atidus, darbštus, siekiantis, ieškantis savęs, niekada neteko jo matyti nepatenkinto ar nusiminusio. Nuoširdi užuojauta jo šeimai“, – kalbėjo Meda.

Savo socialino tinklo „Facebook“ paskyros sienoje velionio sesuo Gintarė taip pat pasidalijo skaudžiais išgyvenimais dėl brolio netekties.

Luko Balandžio nuotr./Kęstutis Gurevičius
Luko Balandžio nuotr./Kęstutis Gurevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius