Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sudėtimi papilnėjusios „Studentės“ laukia ant scenos grįžtančios Irūnos

Grupėje „Studentės“ – permainų metas. Pastaruoju metu merginų skaičius grupėje vyrauja nuo trijų iki penkių – prie „Studenčių“ prisijungė buvusi atlikėjų kolegė Ieva Šimkonytė.
Ineta Puzaraitė
Iš „Kviečiu šokti“ iškritusi Ineta Puzaraitė padės seseriai Irūnai ruoštis pasirodymams. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Ieva `ermukanytė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Ieva Šimkonytė

„Kol kas neaišku, ar liksime keturios, ar penkios. Tai vis dar sprendžiama. Pastaruoju metu prie mūsų prisijungė Ieva, buvusi grupės „Mokinukės“ narė iš tų laikų, kai dar buvome šešios“, – situaciją aiškino „Studenčių“ senbuvė Ineta Puzaraitė.

Grupė „Studentės“ pirmadienį pasirodė LNK šventiniame koncerte „Kai žvaigždės švenčia Kalėdas“. Tiesa, šįkart į sceną pakilo tik trys merginos – Ineta ir Irūna Puzaraitės bei I.Šimkonytė.

Ineta teigė, kad kitos dvi grupės narės – Kristina Lepšytė ir Rūta Žilionytė – užsiėmusios mokslais, todėl ir negalėjo dalyvauti filmavime.

„Rūta mokosi, tai šiandien negalėjo dalyvauti. Ji yra mūsų grupėje, tiesiog šiuo metu studijuoja, laikosi skolas. Dabar grupėje tokie pokyčiai, tik apie juos kol kas garsiai nekalbame“, – gandus, kad Rūta paliko grupę „Studentės“, paneigė I.Puzaraitė.

Dabar grupėje tokie pokyčiai, tik apie juos kol kas garsiai nekalbame.

Ineta teigė, kad šiuo metu grupės „Studentės“ veikla buvo kiek aprimusi – seserys Puzaraitės itin daug savo laiko atidavė projektui „Kviečiu šokti“. Šeštadienio vakarais vykstantis projektas kirsdavosi su „Studenčių“ koncertiniu grafiku, todėl norėdamos koncertuoti, merginos turėdavo po projektų skubiai vykti į kitus renginius.

„Taip, beveik visi koncertai vykdavo šeštadieniais ir dar vakarais, tai mes negalėdavome koncertuoti. Dar Irūnos reikia sulaukti ir vėl galėsime vykti į koncertus“, – kalbėjo Ineta.

Ineta, praėjusį šeštadienį atsisveikinusi su „Kviečiu šokti“, teigė dabar savo dėmesį skirsianti seseriai ir jos pasirodymams. „Palaikysiu ir padėsiu, jei reikės, pavyzdžiui, idėjų pagalvosiu, patarsiu. Ir anksčiau pasitardavome, viena kitai padėdavome – ir dabar taip bus“, – kalbėjo I.Puzaraitė. 

Ineta patikino, kad iškritimas iš šokių projekto jai nebuvo netikėtas. Mergina teigė kol kas nežinanti, ar bus liūdna šeštadienio vakarus leisti be šokių.

„Praėjo viena diena, tai dar sunku pasakyti. Su Eimučiu (E.Kvoščiausku – aut. past.) kaip tik vakar kalbėjau, tai jis sakė, kad iš pradžių jausiuosi labai gerai, o paskui gali net depresija prasidėti. Man gaila tik to, kad nebebūsiu su tokia smagia kompanija. Manau, kad aš jau pakankamai prisišokau. Galvojau, kad jau praeitą savaitę iškrisiu – mačiau, kad ateina tas metas“, – pasakojo atlikėja.

`arūno Mažeikos/BFL nuotr./Grupė Mokinukės
Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Prie grupės„Studentės“ prisijungia Ieva (antra iš dešinės)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius