Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukneles dievinanti aktorė Valda Bičkutė tapo modeliu: „Vienas rūbas gali išspręsti visus klausimus“

Žinoma aktorė Valda Bičkutė sostinės restorane-bare „Vanille Lounge“ vykusio renginio metu tapo suknelių kolekcijos modeliu.
Valda Bičkutė
Valda Bičkutė / Vytauto Pilkausko nuotr.

„Suknelė, mano nuomone, ne tik svarbiausias bet kurio sezono moters garderobo drabužis, be to – ir pats patogiausias, – įsitikinusi Vilniaus mažojo teatro aktorė Valda Bičkutė. – Vienas rūbas gali išspręsti visus klausimus. Be abejonės, suknelė visada suteikia elegantišką, vientisą siluetą. Vienareikšmiškai, suknelė – garderobo karalienė“.

Naujo mados pasaulyje vardinio ženklo „It“ kolekciją pristatė ne tik Valda Bičkutė, bet ir garsi mados tinklaraštininkė Mažena Gorelova-Absentta, stilistė Violeta Krasovska, šokėja Roberta Leščinskaitė, vyrų modelių agentūros „First Face Models“ įkūrėja Aistė Andrijauskaitė, modelis Loreta Lukšaitė. Modeliams makiažą ir šukuosenas kūrė „Makeup secrets“ akademijos meistrai.

Vytauto Pilkausko nuotr. /Valda Bičkutė
Vytauto Pilkausko nuotr. /Valda Bičkutė

„Mano kuriamos suknelės yra skirtos pasitikinčiai savimi moteriai, kuri vertina aiškų kirpimą, kokybę ir lengvumą“, – sakė „It“ ženklo sumanytoja Alma Katinė.

Prie mados kolekcijos buvo priderintos vienetinės „PakabaHouse“ rankinės bei „Bejuvel“ papuošalai. Rankinių kūrėja Oksana Pavlova pastebėjo, jog mėgstama moters rankinė atspindi jos charakterį bei unikalumą. „Štai kodėl pradėjome siūlyti moterims su dizainerių pagalba susikurti savo vardinę rankinę, pasirenkant mėgstamą spalvą, odos tipą, faktūrą“, – sakė ji. Papuošalų „Bejuvel“ kūrėja Beata Juchnevič, pristačiusi apyrankes-laikrodžius, sakė kurianti tokioms moterims, kurioms punktualumas ir grožis yra neatsiejamos sąvokos.

Vytauto Pilkausko nuotr. /Mažena Gorelova-Absentta
Vytauto Pilkausko nuotr. /Mažena Gorelova-Absentta

„Mėgstu įvairias sukneles: spalvotas ir juodas, taškuotas ir gėlėtas, ilgas ir pabrėžiančias figūrą, lengvutes ir šluojančias žemę... Lengviau būtų pasakyti ko nemėgstu: tai – švarkų ir, apskritai, ofisinio stiliaus. Esu be galo laiminga galėdama sau leisti viską: juk menininkų neriboja joks „dresskodas“, – linksmai kalbėjo Valda Bičkutė. Žinoma moteris neslėpė, jog, jei tik leistų galimybės, įsirengtų atskirą kambarį vien tik bateliams ir rankinėms. Šių, pasak aktorės, negali būti per daug! „Dažniausiai nešioju talpią rankinę. Nemėgstu kietų, griežtų formų, tad maniškės – dažniausiai minkštos, dievinu verstą odą“, – pastebėjo žinoma moteris.

Pasak tinklaraštininkės Maženos Gorelovos-Absenttos, suknelė ne tik puošia moterį, bet šiame drabužyje slypi kur kas daugiau. Tai – paslaptinga moteriška energija. „Šiais laikais veiklios, sėkmingai dirbančios moterys vietoj suknelės ar sijono itin dažnai pasirenka klasikinius kelnių kostiumus. Kodėl taip yra? Versle moterys konkuruoja su vyriškos giminės atstovais ir vilkėdamos sukneles dažnai jaučiasi lengviau pažeidžiamos, silpnesnės, moteriškesnės, o tai – tik dar kartą įrodo slaptą suknelės galią. Suknelė bet kuriuo sezonu yra bene pagrindinis moters drabužis, o lašelis gerų kvepalų – svarbiausias jos įvaizdžio akcentas“, – pabrėžė Mažena Gorelova-Absentta.

„Lašelis kvepalų – tai tos dienos nuotaika. Ir – įkvėpimas. Tai žinutė apie save, asmenybės charizmos dalis...“ – pastebėjo aktorė Valda Bičkutė, prisipažinusi kvepalų turinti ištisą galybę, nes jos besimainančiai natūrai gyvybiškai reikalinga įvairovė. Vis dėlto, aktorės kvepalų lentynoje dominuoja saldūs kvapai. Valda Bičkutė tiesiog dievina „pudrinius“ kvapus, rožės – gėlių karalienės aromatą.

Stebėti mados kolekcijos pristatymo ir pasiklausyti saksofonistės Gretos Karnatkaitės atliekamos muzikos atvyko vyrų stiliaus žinovas Algirdas Gricius su drauge, dizainere Agne Deveikyte, atlikėjas Audrius Janonis, plaukų stilistas Robertas Danilevičius, modelis ir finansų konsultantas Tomas Butautas su drauge modeliu Vaida Tautavičiūte, balerina Anna Baranova, kolekciją demonstravusios aktorės sesuo, viešųjų ryšių specialistė Vaida Bičkutė ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius