-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sulaukęs gerbėjų laiškų antplūdžio Raulis Mammadli atsakymus nufilmavo ir paskelbė „YouTube“

Trejus metus Lietuvoje gyvenantis azerbaidžanietis Raulis Mammadli, atrodantis kaip daili mergina, po įvykio naktiniame klube išgarsėjo visoje Lietuvoje. Vaikinas dalyvavo įvairiose radijo ir televizijos laidose, o iš gerbėjų sulaukia tiek laiškų, kad nebespėja atsakinėti. Nenorėdamas nieko išskirti ar pamiršti, R.Mammadli sugalvojo būdą, kaip pabendrauti su visais norinčiais – įkėlė vaizdo klipą, kuriame atsako į visus jam socialiniame tinkle atsiųstus klausimus.
Raulis Mammadli
Raulis Mammadli / Asmeninio albumo nuotr.

Sėdėdamas ant lovos Raulis atsakinėja kasdienius klausimus apie tai, kokį tualetą – vyrų ar moterų – renkasi viešose vietose, kaip geriau kreiptis į jį – ponas ar ponia. Vaikinas nevengė atsakinėti į asmeniškus klausimus, kada pradėjo persirenginėti kaip moteris, apie hormonus ir ar ketina pakeisti lytį.

VIDEO: Raulio Mammadli atsakymai gerbėjams

Prieš tai kalbintas Raulis, paklaustas, kam jam apskritai reikia viešumos ir dėmesio, teigė, kad tikisi, jog savo pavyzdžiu padės Lietuvos žmonėms atsikratyti stereotipų ir tapti tolerantiškesniems.

„Noriu, kad Lietuvoje žmonės nors truputį išmoktų tolerancijos. Mano draugai ir pažįstami visiškai prie manęs pripratę ir jų nešokiruoja mano išvaizda. Svajoju, kad Lietuvoje žmonės liautųsi badę pirštais ir įtikinėję kitus, kad mano gyvenimo būdas – blogas“, – sakė dailios merginos išvaizdą turintis Raulis.

Portalas Žmonės.lt anksčiau rašė apie Raulio gyvenimą Lietuvoje ir pomėgį atrodyti moteriškai.

 

 


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius