Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sumuštas laidos „Angelai“ operatorius

Į „Angelų“ kūrybinę grupę kreipėsi 48-erių Danutė Tomkuvienė iš Kauno, kuri niekaip negali išsiskirti su smurtaujančiu vyru. Istorija, atrodytų, gana tradicinė, tačiau jos detalės sukrečia, o istorijos nagrinėjimas net „Angelų“ kūrybinei grupei kainavo traumų ir nuostolių – agresyvus Danutės vyras užsipuolė operatorių.
Laidos „Angelai“ filmavimas
Laidos „Angelai“ filmavimas / TV3 nuotr.

Moteris pasakoja, kad keleriems metams buvo išvykusi į Angliją. Ten sunkiai uždirbtus pinigus siųsdavo savo vyrui Gintarui, kad šis kuo greičiau baigtų remontuoti bendrą namą. Grįžusi, kaip sako ji pati, patyrė šoką – namas ne tik nesuremontuotas, o dar blogesnės būklės nei buvo. Pasirodo, visus tuos metus jos vyras jokiu remontu neužsiėmė, o smaginosi su meiluže Rita.

Vyriškis ir dabar gyvena dvilypį gyvenimą, kartais grįžta namo pas Danutę, dažniausiai trumpam – tuo metu jo automobilyje laukia meilužė Rita. Skirtis vyras niekaip nesutinka. Gelbėti dvejus metus svetimoje šalyje vargusią moterį, kurios triūsas nuėjo veltui, o ji dabar net negali išsivaduoti nuo smurtaujančio vyro, suskubo TV3 laida „Angelai“ ir naujoji vedėja Nida.

Greičiausiai iš anksto sužinojęs apie kūrybinės grupės atvykimą, vyras jau buvo pasiruošęs tinkamai atlikti savo vaidmenį. Jis buvo namuose ir užsiėmė remonto darbais. Deja, kitą dieną, kai kamerų šalia jau nebuvo, Gintaras žiauriai sumušė žmoną Danutę. Ji kreipėsi į policiją. „Angelams“ grįžus dar kartą, vyriškis buvo neblaivus ir staiga visai netikėtai, ramiai kalbėdamas, pačiupo metalinį strypą ir trenkė laidos operatoriui. Jam buvo sužalota ranka ir apgadinta kamera. Laidos kūrėjai kreipėsi į policiją. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nepaisydama nuostolių, „Angelų“ naujoji vedėja Nida tęsė savo darbą – ji surado Danutei advokatą, kuris padės išspręsti skyrybų bylą. Buvo pasirūpinta ir moters dvasine pusiausvyra – kad atgautų ramybę, „Angelų“ komanda nuvežė Danutę į Sauliaus Skambino šokių studiją, kur kaunietė galės mokytis šokio meno ir pailsėti po visų varginančių išgyvenimų, vyro smurto ir apgavysčių.

Kuo pasibaigs ši šeimos drama „Angeluose“, sužinosite jau antradienį, kovo 31 dieną, 20.15 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius