Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šunį iš prieglaudos auginanti Rūta Mikelkevičiūtė už išraustus daržus ant jo nepyksta

Televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė ne kartą išreiškė paramą beglobiams gyvūnams. Moteris ne tik ragina padėti be namų likusiems keturkojams, bet ir pati savo namuose augina iš gyvūnų prieglaudos paimtą šunį bei kasdien džiaugiasi jo draugija bei juokiasi iš krečiamų išdaigų.
Rūta Mikelkevičiūtė su Atu
Rūta Mikelkevičiūtė su Atu / Asmeninio albumo nuotr.

„Aš labai noriu pasigirti! Pasigirti savo šunimi! Vieni giriasi augintinių medaliais, kiti – koks augintinis gražuolis, treti – kokia mandra jo veislė. Labai atsiprašom, dar medalių neturim, bet jei kas teiktų ne už šiaip stotą, uodegos ilgumą, blizgantį plauką ar dar kokią mandrystę, bet už rimtus darbus – turėtume daugybę! Mokam sodininkauti, kasam tranšėjas, nereikia šeimininkams samdyti darbininkų, nukasam derlių – taip šeimininkams lengviau laikytis tvarkos!!!

Puikus mano šuo. Tiems, kas ieško draugo, vertėtų ne į veislyną, o i prieglaudą nueiti.

Nesakykite, grožio netrūksta, veislė taip pat ypatinga – makaliuznikas (šypsosi). Atas – eks Šiaurys – pas mus jau geri 2 metai. Atkeliavo iš VšĮ „SOS gyvūnai“ prieglaudos. Tvirto charakterio šunėkas – mokykloje likom antriems metams (šypsosi). Bet kas iš to išsilavinimo, juk tai tik varžo polėkius ir plačią širdį. Puikus mano šuo. Tiems, kas ieško draugo, vertėtų ne į veislyną, o i prieglaudą nueiti. Pažiūrėkite koks mielas sodininkas!!!“ – savo „Facebook“ paskyroje apie mylimą augintinį  linksmai pasakojo R.Mikelkevičiūtė.

Moteris taip pat pasidalijo nuotraukomis, kuriose ji kartu su savo augintiniu: šis dėkingai lyžteli savo šeimininkės veidą, džiaugiasi jos dėmesiu.

Kitose nuotraukose laimingas Atas mėgaujasi vasara jaukiuose namuose ir jau seniai pamiršęs gyvenimą prieglaudoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius