-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sunny iš Baltarusijos žiūrovus mėgino papirkti kostiumu „a la Jennifer Lopez“

Prieš savaitę vykusiuose Amerikos muzikos apdovanojimuose seksualioji dainininkė Jennifer Lopez pasirodė aptemptu kūno spalvos kostiumu puoštu tik blizgučiais. Tąsyk žinoma moteris susilaukė pagyrų dėl puikios figūros ir gundančio apdaro. Šįsyk panašų drabužį užsivilko projekto „Lietuvos talentai“ dalyvė.
Sunny
Sunny / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Baltarusijoje gyvenanti projekto teisėjų „originalaus žanro meistre“ praminta Sunny praėjusį kartą jau nustebino komisijos narius pasirodymo metu parodžiusi ne tik nuogas kojas ir moterišką figūrą, bet ir vos pridengtą užpakaliuką. „Po praėjusio karto vyriškosios komisijos dalies komentarų Sunny, matyt, nutarė prisidengti. Jei turi talentą, tai joks smėlio spalvos triko to nepaslėps“, – sakė Marijus Mikutavičius.

Kadangi mergina, kurios tikrasis vardas Jelena, lietuviškai nekalba, pati ji vakaro vedėjams savo aprangos nekomentavo. Beje, ši 28-erių moteris yra baigusi choreografiją, tačiau ji dažniausiai ne šoka, o dalyvauja privačiuose vakarėliuose, kur demonstruoja savo sukurtą programą – lankstumo pratimus ir choreografiją su lankais bei ugnimi.

Kadras ia Youtube/Britney Spears kūno spalvos kostiumu
Britney Spears kūno spalvos kostiumu

Kiekvieną kūno vingį išryškinantį drabužį apsivilkusi Sunny, veikiausiai idėją pasiskolino iš J.Lopez, į kurią atrodė labai panaši. Nors, tikėtina, kad ją įkvėpė kita poppasaulio žvaigždė, panašią aprangą savo klipe „Toxic“ vilkėjusi Britney Spears. Kadaise panašius kostiumus sau pasisiuvusios buvo ir lietuvių grupės „Olialia pupytės“ (dabar jau „Naujos pupytės“, – aut. past.) merginos.

Tiesa, kad ir kaip būtų gaila, nei Lady Gagos įvaizdį primenanti šukuosena ir kaukė, nei panašus į J.Lopez kostiumas nepapirko „Lietuvos talentų“ žiūrovų – jie palaikė Sunny vangiai ir paliko moterį be vietos finale.

Reuters/Scanpix nuotr./Jennifer Lopez ir Pitbull pasirodymas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez ir Pitbull pasirodymas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius