Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šuolio“ užkulisiai: Jurijus Smoriginas išjuokė Moniką Šalčiūtę, kad ši – prisidažiusi tinginė

Vasario 9-ąją TV3 televizijos eteryje startuos naujas šou „Šuolis“, jo metu dvylika drąsių pramogų pasaulio atstovų demonstruos, kaip per trumpą laiką išmoko efektingai panirti į vandenį. Artėjant šou startui atmosfera dalyvių gretose kaista: vaizdo įraše užfiksuotas šou dalyvaujančių Jurijaus Smorigino ir Monikos Šalčiūtės konfliktas.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / TV3 nuotr.

Laidoje „Šuolis“ žiūrovai nuo vasario 9 dienos stebės dvylikos drąsuolių triukus: Aleksandro Kazakevičiaus, Deivio Norvilo, Indrės Burlinskaitės, Eglės Straleckaitės, Monikos Šalčiūtės, Gedimino Juodeikos, Vido Blekaičio, Jurijaus Smorigino, Deivido Meškausko, Juozo Petkevičiaus, Livetos Kazlauskaitės ir Vitalijaus Cololo.

Žmonės.lt skaitytojai kviečiami išvysti vienos iš treniruočių akimirką – tarp J.Smorigino ir M.Šalčiūtės įsižiebusį konfliktą. 

Incidentas prasidėjo M.Šalčiūtei mėginant šokti į vandenį nuo itin aukšto tramplyno. Aukščio pabūgusi mergina sunkiai drąsinosi triukui. 

Jos pasirodymą stebėjęs J.Smoriginas nesusitvardė: ėmė provokuoti M.Šalčiūtę ją vadindamas tingine, nevykėle. Choreografas taip pat išsišaipė iš to, kad net į baseiną M.Šalčiūtė ateina pasidažiusi – tikino, kad baseine jos makiažo niekas nemato, taigi pastangos atrodyti gražiai buvo bergždžios. 

Akivaizdu, kad M.Šalčiūtė choreografo žodžius priėmė itin asmeniškai – susijaudinusiai merginai nepavyko atlikti norėto triuko. 

Apie incidentą M.Šalčiūtė prabilo internete. „Prieš sutiknant dalyvauti TV3 projekte viskas atrodė daug paprasčiau. Bet užlipus ant tramplyno pamačiau, kad labai bijau aukščio! Net, 3,5 metro man atrodo žvėriškai aukštai. Ką kalbėti apie 5 metrus ir aukščiau. O dar pastovūs pykčiai su arogantišku tobuluoju gerbiamu J.Smoriginu... Aš ir taip kompleksuoju, o dar mane stora išvadino. Visus jis įžeidinėja. Na, nors viena gera žinia, jog poroje šoksiu su labai linksmu žmogum! Tad nors visada būsiu su šypsena“, - rašė ji.

Išlipusi iš baseino M.Šalčiūtė riebiai nusikeikė ir užsimojo prieš J.Smoriginą. Tai pamatyti galite vaizdo įraše.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius