-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Super L.T.“ rado Lietuvos garsenybėms mirtimi grasinantį persekiotoją

Laiškai išmarginti kryžiais, karstais, ligoninių ir morgų nuotraukomis, lemtingais kortų simboliais ir vokai su milteliais... Tokie siuntiniai jau kurį laiką pasiekia dainininkus, anstolius ir net seimo narius.
Violeta Repčenkaitė-Blėdienė
Violeta Repčenkaitė-Blėdienė / Lietuvos ryto TV nuotr.

Kai gąsdinantį laišką gavusi dainininkė Evelina kreipėsi į policijos pareigūnus, pasipylė komentarai, jog neva vieno muzikinio projekto žvaigždutė sugalvojo naują būdą, kaip pasireklamuoti.

Netrukus grasinimų sulaukė ir Evelinos draugas, Seimo narys Ligitas Kernagis. Nejuokais išsigandusi dainininkė prisipažino, kad bijo išeiti viena į gatvę, jog net trumpiausius atstumus važiuoja automobiliu, neramiai miega ir panašiai. Netrukus paaiškėja, jog mirtimi gasdina ir merginą persekioja keistuolis kiemsargis. Pareigūnai leidžia suprasti, kad laiškų maniako sutramdyti negali tol, kol jis ko nors nesužalojo ar dar blogiau... „Super L.T.“ leidosi į paslaptingojo kiemsargio paieškas ir išsiaiškino, kad darbo netekęs vidutinio amžiaus vyras rado ir daugiau aukų...

Taip pat „Super L.T.“ : kokių intriguojančių gyvenimo istorijų knygoje apie save atskleis Džordana Butkutė?

Laidos žurnalistai, sužinoję apie Lietuvos estradoje ilgiausiai šviečiančios žvaigždės rašomą biografiją, Džordaną Butkutę nutvėrė prie Amerikos ambasados, kur ji kaip tik tvarkėsi dokumentus kelionei už Atlanto. Daugybę kartų pasiteisinusi, jog yra be galo užsiėmusi, dainininkė nenoriai pasakoja, apie kokius jos gyvenimo kelius ir klystkelius skaitysime būsimoje knygoje. Džordana leido suprasti, kad už savo biografiją gaus nemažą honorarą.

„Super L.T.“ pakalbinti, žvaigždžių gyvenimus stebintys, ekspertai įsitikinę, jog skaitytojai knygas apie ryškiausią šalies žvaigždę tiesiog nušluos iš lentynų. Juk Džordana tikrai turi ką papasakoti: apie mylėtus vyrus, apie neišsipildžiusį troškimą susilaukti vaikų, apie koncertus banditų vakarėliuose, apie kovą su potraukiu alkoholiui ir t.t. Galbūt pagaliau dainininkė patvirtins arba paneigs įvairias, daugybę metų ją persekiojančias spėliones. Ji galėtų atskleisti daugybę pikantiškų faktų ir apie garsiausius Lietuvos žmones, patvirtina kadaise su Džordana suporuotas kitas anų dienų garsus dainininkas Tomas Augulis.

Ar Edita Mildažytė bus paskelbta naująja Lietuvos šventąja?

Neseniai bažnyčioje antrą kartą su antruoju vyru Gintautu Vyšniausku susituokusi Edita Mildažytė lengviau atsiduso: dabar ji tikrai dora katalikė, kaip sako dvasininkai, gyvenanti ne nuodėmėje, o su santuokos sakramentu. Ta proga laidai „Super L.T.“ pasiūlius, labdaringa veikla ir gerais darbais pagarsėjusią moterį paskelbti šventąja, Editos Mildažytės kanonizavimui visomis keturiomis pasišovė pritarti istorikas Alfredas Bumblauskas ir net premjeras Andrius Kubilius. O ką? Kuo lietuviai prastesni už argentiniečius, turinčius savąją, tiesa, ne Editą, bet Evitą?

Juolab, kad Edita Mildažytė atitinka visus potencialiems šventiesiems keliamus reikalavimus: ilgas kelias į pamaldų gyvenimą per paklydimus, nuodėmes ir abejones. Tada-branda, atgailavimas ir geri viešieji darbai. Už mylimos vedėjos kanonizavimą neabejotinai pasirašytų ir tūkstančiai „Bėdų turgaus“ žiūrovų. Kaip pati Edita Mildažytė reaguotų į siūlymą paskelbti ją šventąja, jos gerbėjai sužinos laidoje „Super L.T.“

Skandalais kelią į žvaigždes prasiskynęs Eugenijus Ostapenka kratosi skandalisto etiketės.

Dažnas laidų herojus, „dviratukininkas“, guodžiasi, negalįs išbristi iš bėdų duobės. Tiesa, koncertų jam netrūksta, populiarumo taip pat, bet va bėda - Ženios populiarumo spinduliuose vis taikosi pasišildyti ir pasireklamuoti visokie pavyduoliai, šmeižikai ir kitokie nenaudėliai. Supykęs Eugenijus neseniai kreipėsi į teismą dėl kitos dainininkės, Erikos Lisauskienės, šmeižto. Tai yra jos garsių pareiškimų, apie tariamą Ostapenkos romaną su Aidu Maniku ir netradicinę seksualinę orientaciją.

Deja, su Erika aiškintis santykių teisme Eugenijui nelabai sekasi. Du skandalingi herojai pešasi tik viešai - laidoje „Super L.T.“. Tiesa, Ostapenkai nervus gadina kitoks viešumas – nemalonūs kadrai internete. Jo „gerbėjai“ Eugenijų mobiliaisiais telefonais filmuoja pasitaikius bet kokiai palankiai progai: kai jis šlitinėja neblaivus ar net kai pagauna viešai besilengvinantį... Žinoma, po to tie „išskirtiniai“ kadrai atsiduria internete ir teršia vargšo dainorėlio vardą.

„Super L.T.“- ketvirtadienį, 20,10, per „Lietuvos ryto televiziją“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius