-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Super L.T.“: Džordana abejoja, ar tekės už Elegijaus

Scenos primadona Džordana Butkutė nesiryžta tekėti už savo mylimojo Elegijaus? Prieš kelias dienas per Lietuvą nuvilnijus žiniai, jog Elegijus pasipiršo pop scenos karalienei, „Super L.T.“ suskubo iškvosti vestuvių datą. „Greičiau aš įsivaizduoju kūdikį rankose nei vestuves“, – netikėtu atvirumu pribloškė Džordana.
Džordna su draugu Elegijumi
Džordna su draugu Elegijumi / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Paaiškėjo, kad po beveik metus trunkančio romano dainininkė įteisinti santykių neskuba. „Kai apsispręs, turės pati man pirštis“, – juokiasi   įsimylėjėlis.

Bus vestuvės ar ne, kokios priežastys privertė Džordaną dvejoti – laidos žiūrovai išgirs per išskirtinį poros interviu. 

Šį penktadienį laida „Super L.T.“ aiškinsis, ar, pasakodamas apie vestuves su vyru, Ruslanas Kirilkinas  nemelavo.

Liežuviais plakama, kad dainorėlis, mielai visiems pasakojęs apie santuoką su suomiu Jarmo Skonu, visai nebuvo susituokęs! „ Esu blogas, blogas ir dar kartą blogas. Bet esu, koks esu“, – susidomėjimu piktinosi kadaise erotiniu skandalu išgarsėjęs Ruslanas.

Buvo vestuvės ar ne, laidai „Super L.T.“ išsiaiškinti padėjo Kirilkino močiutė. Dėl anūko orientacijos užpulta ir ligoninėje atsidūrusi moteris vos tvardė ašaras: „Kas jis bebūtų, niekuom netikiu, aš žinau koks jis yra“. Ponia Zinaida tikina, kad apie anūko vestuves išgirdo tik dabar, kai spauda pradėjo plyšauti apie Ruslano ir Jarmo skyrybas.

Būrėja Vaiva Budraitytė išrado jaunystės formulę.

Į savo penkiasdešimtmečio jubiliejų „Super L.T.“ pakvietusi būrėja Vaiva atskleidė paslaptį, kaip išlikti jaunai ir atsikratyti depresijos. „Kam važinėti senoviniu žiguliu, jei gali jį „patiuninguoti“. Patobulintas variantas bus vertingas ir po šimto metų“, – tvirtina būrėja. Daugeliui garsių Lietuvos žmonių ateitį nuspėjanti moteris naują jaunystės metodiką pradėjo taikyti ir savo klientėms.

„Motinystė veža!“, – vieningai tvirtina „Mamyčių mafijai“ priklausančios žinomos pramogų pasaulio atstovės. Populiarumu net ir po gimdymo nesiskundžiančios mamos sako, neketinančios tapti nuobodžiomis namų šeimininkėmis.

„Negali veiklos apleisti ir tik sėdėti namie, virti  vyrui barščius ir žaisti su dukra, jie patys nebūtų laimingi matydami mane tokią“, – tvirtina Ingrida Martinkėnaitė.

Neseniai su vyru išsiskyrusi „Olialia pupytė“ Skaistė taip pat spjauna į visus stereotipus: „Negali žmonės teigti, kad mes negalim būt mamom ar gerom žmonom. Taip nėra“. Ji tikina suspėjanti būti ir seksualia pupyte, ir gera mama.

„Super L.T.“ – šį penktadienį, 19,10, per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius