-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Super L.T.“: už ką užpultas Vytautas Šustauskas?

Šį penktadienį laidos „Super L.T.“ žiūrovai išvys, kaip per gėjų paradą buvo užpultas prieš homoseksualių tautiečių teises kovojantis Vytautas Šustauskas. Negana to, stebuklo meldusiems susirinkusiesiems viena iš moterų papasakojo aiškiaregiškas pranašystes – kas laukia Vilniaus valdžios, kuri sostinės gatvėmis leido žingsniuoti keliems šimtams „niekadėjų“.
Į gėjų eitynes atvyko Vytautas Šustauskas
Į gėjų eitynes atvyko Vytautas Šustauskas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

„Tikiu, kad reta motina pagimdo gėjų. Gyvenimas pabando vyrus, ir jie tokiais tampa“, – tokią kalbą prieš „Super L.T.“ kameras rėžusiam Šustauskui netrukus į galvą parskriejo kiaušinis. Paaiškėjo, kad kiaušinį į jį sviedė garbaus amžiaus vyriškis. Iš pradžių garsiausias Kauno taksistas pagalvojo, jog viskas buvo padaryta juokais, bet kai išgirdo paliepimą „maukis kelnes“, Vytauto nervai nebeišlaikė. Aršus kovotojas prieš gėjus buvo pats išvadintas homoseksualu. Kodėl Šustauskas buvo viešai užpultas, pabandė išsiaiškinti policijos pareigūnai.

Taip pat „Super L.T.“ žiūrovams vienas iš parado dalyvių - buvęs dėstytojas Arnas atvirai papasakos,  kaip tapo gėjumi. Dėl savo orientacijos jis buvo išmestas iš universiteto.

Kita tema: kas pradangino Kauno policininkų siaubą ir didžiausią Eugenijaus Ostapenkos priešę Eriką Lisauskienę?

Praėjusią savaitę „Super L.T.“ išsiaiškinus, kad slapta filmuotoje medžiagoje gali būti atskleista Eugenijus Ostapenko seksualinė orientacija, laidos darbuotojai puolė ieškoti Kauno barų pažibos Erikos. Būtent Lisauskienė pirmoji išdrįso viešai pareikšti, kad Ženia yra gėjus ir už tai buvo nuteista keliatūkstantine bauda. Tačiau nuvykus aiškintis, ar Erika jau pradėjo ruoštis atsakomajai teisminei kovai, paaiškėjo, kad nėščioji dainininkė prapuolė lyg į šulinį.

„Štai mobilusis yra, o žmogaus nėra“, – dainorėlės Erikos paliktą telefoną rodo jos motina Jadvyga. Kaimynai taip pat prabilo apie mįslingas skandalingosios žvaigždės dingimo aplinkybes. Maža to, „Super L.T.“ dainininkės paieškos padėjo atskleisti vieną itin kruopščiai slėptą jos paslaptį.

 Taip pat laidoje sužinosite, kiek kainuoja Kauno gražuolės karūna.

Praėjusį savaitgalį jau tryliktą kartą vykusiuosiuose gražuolių rinkimuose „Mis Laikinoji sostinė“ dalyvės prakalbo apie grožio titulo kainą. „Šiais laikais viskas įmanoma – titulą galima nusipirkti arba gauti per lovą“, – savo dvejones reiškė viena iš nusivylusių merginų. Konkurso dėl gražiausios, grakščiausios ir protingiausios Kauno merginos titulo komisija iš tokių kalbų juokiasi. Painiavos įnešė tik komisijos pirmininkė aktorė Nijolė Narmontaitė: „Man niekas negali padaryti įtakos, aš jau iš karto žinojau, ką rinksiu“.

Kiek kainuoja „Mis Laikinosios sostinės“ karūna ir kaip ją galima „nusipirkti“, žiūrovai sužinos šį penktadienį 19 val. 10 min. laidoje „Super L.T.“ per „Lietuvos ryto“ televiziją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius