-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Super L.T.“: kaip Roką Žilinską suvystė narkomanas

Netikėta parlamentaro Roko Žilinsko pažintis su nepažįstamuoju naktiniame Vilniuje išaugo į tikrą muilo operą. Savo naujajai simpatijai Kristijonui plačiai širdį ir piniginę atvėręs politikas galiausiai liko ne tik sudaužyta širdimi, tačiau ir su baime, kaip gi ši istorija paveiks jo karjerą Seime.
Rokas Žilinskas
Rokas Žilinskas / TV3 nuotr.

Jie susipažino gražią žiemos pavakarę sostinės Gedimino prospekte. Politiko širdies draugo bičiuliai laidai „Super L.T.“ pasakojo, kokiais naujos draugystės įspūdžiais su jais Kristijonas neseniai pasidalino. „Sutikau jį girtą Gedimino prospekte, pasiūlė eiti namo“, – pirmąsias ne itin romantiškos pažinties detales su ilgesiu draugams pasakodavo Kristijonas.

Tačiau ne rožių žiedlapiais vyrukų draugystė nubarstyta buvo. Išaiškėjo, kad stipresnė už meilę Rokui yra Kristijoną kankinanti priklausomybė kvaišalams. Tačiau dėl bėdų parlamentaras draugijos neatsisakė ir vis bandydavo pagalbos ranką ištiesti.

Savo Seimo nario atlyginimo net ir užstatui už reabilitacijos kursą specializuotoje klinikoje nepagailėjo, kur ir pats nevengdavo pasirodyti. Visas Kristijono ir Roko draugystės akimirkas akylai stebėjo ne tik palatos draugai, tačiau ir medicinos personalas. Kokias vyriškių draugystės paslaptis atskleidė  ja susidomėję smalsuoliai? Laidai „Super L.T.“ akyli romano „biografai“ papasakojo neįtikėtinų detalių, kurios gali pakišti koją net ir R. Žilinsko karjerai Seime...

Jau šį vakarą laidoje „Super L.T.“ išvysite, ar po dingusio kompiuterio Rokas nusprendė nubausti savo mylimąjį? Kaip parlamentaro mylimajam sekėsi išsikapstyti iš kvaišalų liūno? Ir kokias vyriškių romano detales atskleidė Kristijono draugai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius