Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susituokė netrukus tėvais tapsiantys Donatas Montvydas ir Veronika Brasaitė

Pirmagimio besilaukiantys dainininkas Donatas Montvydas (25) ir šokėja Veronika Brasaitė (27) nutarė žengti dar vieną rimtą žingsnį. Portalas Žmonės.lt praneša, kad antradienio popietę, 15 val., pora savo gyvenimus susiejo įregistruodama civilinę santuoką.
Donatas Montvydas ir Veronika Brasaitė
Donatas Montvydas ir Veronika Brasaitė / Mariaus Žičiaus nuotr.

Scenos artistų pora akylai saugo savo privatumą ir apie asmeninį gyvenimą atvirauja retai. Todėl įregistruoti santuoką Donatas Montvydas ir Veronika Brasaitė nusprendė ne Vilniaus santuokų rūmuose, o savo pasirinktoje vietoje. Žmonės.lt žiniomis, ceremonija vyko Vilniaus senamiestyje esančio viešbučio „Grotthuss“ kiemelyje. Jaunavedžiai ir svečiai čia užsibuvo nuo 14 iki 16 valandos.

Apie tai, kad pora susižadėjo ir laukia šeimos pagausėjimo, portalas Žmonės.lt pirmasis pranešė dar gegužę. Donatas ir Veronika tąsyk apie mėnesį praleido Japonijoje, kur ir susižadėjo. O štai po keturių mėnesių jie nusprendė sumainyti vestuvinius žiedus ir tapti tikra šeima.

Pora kartu apie trejus metus. Donatas, kaip viename interviu teigė pats, su Veronika susipažino 2010-ųjų pradžioje besiruošdami projektui „Tabami Goes Michael Jackson“. Skambant šio legendinio atlikėjo baladei „Liberian Girl“ jie pasibučiavo ir nusprendė, kad nuo šiol bus kartu.

Veronika kartu su šokėjais Sandra Saikauskaite, Albertu Lagunovičiumi ir Airidu Šešetu yra subūrusi grupę „Sifonas“. Dainininkas D.Montvydas praėjusiais metais dalyvavo tarptautiniame dainų konkurse „Eurovizija“. Be to, šiais metais vykusioje M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijoje atlikėjas pelnė net keturis apdovanojimus – jis tapo metų popmuzikos atlikėju, geriausiu metų atlikėju, atlikėju, kurio dainos praėjusiais metais skambėjo dažniausiai, ir dainininku, išleidusiu geriausią albumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius