-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Svaras tapo Vilniuje vyksiančių Pasaulio ledo ritulio čempionato varžybų ambasadoriumi

Grupės „G&G Sindikatas“ lyderis ir didelis ledo ritulio entuziastas Gabrielius Liaudanskas-Svaras prisijungė prie balandžio 20-26 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančių Pasaulio ledo ritulio čempionato I diviziono B grupės varžybų organizatorių komandos. Žinomas atlikėjas ir sostinės ledo ritulio klubo „Hockey Punks“ narys tapo šių varžybų ambasadoriumi.
Gabrielius Liaudanskas-Svaras
Gabrielius Liaudanskas-Svaras / Asmeninio albumo nuotr.

Svaras džiaugiasi galimybe prisidėti prie vieno iškiliausių šiemet Lietuvoje vyksiančių sporto renginių ir jo mėgstamiausios sporto šakos populiarinimo Lietuvoje.

„Ledo ritulys yra toks žaidimas, kuris daugiausiai žmonių sužavi kai yra matomas gyvai, kai gali girdėti kiekvieną žaidėjo atodūsį, kai girdi, kaip pačiūžos „pjauna“ ledą, kaip susiduria žaidėjai. Tai tampa užburiančiu reginiu. Ledo ritulys yra pats dinamiškiausias žaidimas pasaulyje, kurį kartą pamatęs gyvai, galvoji, kad norį jį pamatyti dar kartą ir ieškai progų, kaip tai padaryti“, – sako žinomas reperis.

Ledo ritulį jis atrado prieš septynerius metus ir vis dar neslepia apmaudo, kad jo ir ledo ritulio keliai nesusitiko anksčiau. Galbūt todėl dabar G. Liaudanską galima dažnai pamatyti prisidedantį prie skirtingų projektų, skatinančių ledo ritulio populiarėjimą ir šios sporto šakos žaidėjų ugdymą Lietuvoje.

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielius Liaudanskas-Svaras
Gabrielius Liaudanskas-Svaras

„Ledo ritulys ne tik dinamiškas, bet ir azartiškas, komandinis, didelės fizinės ištvermės ir gero fizinio pasirengimo reikalaujantis sportas. Tiesą sakant, jis geriausias, kokį tik esu kada nors išbandęs. Patarčiau jį išmėginti kiekvienam – tiek jaunam, tiek senam; tiek moteriai, tiek vyrui. Jei ne žaisti, tai bent pažiūrėti“, – teigia Svaras.

Muzikantas su nekantrumu laukia sostinėje vyksiančių svarbių tarptautinių ledo ritulio varžybų ne tik todėl, kad į jas susirinks būrys geriausių Kroatijos, Didžiosios Britanijos, Nyderlandų, Lenkijos, Rumunijos ir Lietuvos ledo ritulininkų, bet ir todėl, kad jis turės progą savo akimis vėl išvysti aukšto lygio tarptautines ledo ritulio varžybas.

„Atitrūkti nuo darbų ir išvykti į varžybas užsienyje tiesiog neturiu galimybės – nėra pakankamai laiko. Kai 2009 metais „Siemens“ arenoje vyko Pasaulio ledo ritulio čempionato II grupės varžybos, stebėjau jas su didžiuliu malonumu ir azartu. Taigi, ir šiemet mano viena balandžio mėnesio savaitė jau suplanuota – visi draugai žino, kad tomis dienomis būsiu užsiėmęs – stebėsiu ledo ritulio varžybas ir sirgsiu už Lietuvos ledo ritulio rinktinę. Pastaroji, mano nuomone, turi šansų užimti antrą vietą“, – savo planais ir prognozėmis dalinasi žvaigždė bei užsimena, jog nors ir yra labai užimtas, tačiau jau artimiausiu metu pristatys specialiai balandžio mėnesį vyksiančioms ledo ritulio varžyboms skirtą kūrinį.

Bilietus į balandžio 20-26 d. vyksiančias 2014 metų pasaulio ledo ritulio čempionato I diviziono B grupės varžybas platina „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius