-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žygimantas Stakėnas į „Mados infekciją“ atskubėjo su visa šeima – žmona Dovile ir sūnumis

Sekmadienis – paskutinė proga mados mylėtojams apsilankyti 16-ame festivalyje „Mados infekcija“. Festivalio uždarymo dieną žiūrovams pristatytos dar šešios dizainerių kolekcijos, pamatyti jų suskubo didžiausi mados pasekėjai. Svečių gretose sukiojosi ir televizijos laidų vedėjas Žygimantas Stakėnas, į renginį atskubėjęs su visa šeima: žmona Dovile ir dviem sūnumis.
„Mados infekcijos“ svečiai
Žygimantas Stakėnas su šeima / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šių metų „Mados infekcijoje“ Ž.Stakėnas pasirodė pirmą kartą – nei festivalio atidaryme, nei šeštadienio vakarą čia nesilankė. Užtat į „Mados infekcijos“ uždarymą atsivedė visą šeimyną.

Ž.Stakėnas ir D.Stakėnienė kartu su vaikais į Šiuolaikinio meno centrą atskubėjo likus beveik pusvalandžiui iki renginio pradžios. Laukdama kolekcijų pristatymų šeimyna stoviniavo koridoriuose ir bendravo su čia pat apsilankiusiais draugais ir pažįstamais.

Visa Stakėnų šeima noriai pozavo svečius įamžinusiems fotografams. Idant šeimyninės nuotraukos būtų nuotaikingesnės, šeimyna nutarė į fotobjektyvus žvelgti akis pridengus akiniais nuo saulės.

VIDEO: „Mados infekcija 2014“ - trečioji diena

„Palaukite, palaukite, dar nefotografuokite! Dar ne viskas!“, – traukdamas iš kišenės akinius fotografus palūkėti ragino -.Ž.Stakėnas. Tik išgirdęs, kad vakar išties panašius akinius neva demonstravo M.Petruškevičius, Ž.Stakėnas suglumo: „Tada palaukite, reikia nusiimti!“

„Mados infekcijos“ uždarymo nepraleido ir kitos garsenybės: čia pasirodė Jogaila Morkūnas, Liutauras Salasevičius, Rasa Arlauskienė, Egidijus Rainys, grupė „ŠarkA“ ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius